Hogyan fogyhatnék, milyen itthoni gyakorlattal ilyen testből? 17/L
kis husim (nem sértésnek szánom), én is ilyen vagyok :)
most, hogy már jó idő van, és sokáig világos, futást javaslom, leghatékonyabb és legjobb zsírégető, és testformáló mozgás. Emellett aerobicozhatsz, amit le is lehet tülteni, vagy a Rubint Réka tornák is jók, fokozatosan hozzászokva. A lehetőség tárháza széles, kérdés, hogy melyik mozgásformát kedveled.
És mellette a táplálkozás is befolyásoló tényező.
[link] itt ki tudod számolni, h mennyi kalóriára van szükséged bizonyos mennyiségű fogyás esetén, és mozgási aktivitásodnak megfelelően.
már írtam az első hsz-ben: most, hogy már jó idő van, és sokáig világos, futást javaslom, leghatékonyabb és legjobb zsírégető, és testformáló mozgás. Emellett aerobicozhatsz, amit le is lehet tülteni, vagy a Rubint Réka tornák is jók, fokozatosan hozzászokva. A lehetőség tárháza széles, kérdés, hogy melyik mozgásformát kedveled?
És mellette a táplálkozás is befolyásoló tényező. amíg "zabálsz", közbe mozogsz, kiegyenlíti egymást, és amit megettél lemozgod, ergó nincs hatás.
Gondolom 48 akart lenni, csak elírta...
150 cm, így reális.
én 148 cm vagyok és 41 kiló, tudom milyen érzés ilyen kis 'töpszlinek' lenni:DD :(
egyébként szerintem nagyon jó alakod van, egy picit fogyj belőle, mondjuk 40 kiló még ideális, és bombaalakod lesz:)
én is alakformáló tornát javasolnék, és diétát:) 5-öt lekéne adnod és nagyon jó tested lenne:)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!