Hízékony vagyok, ezen lehet változtatni?
175-180 cm, 16 éves, lány, és 65kg vagyok. Elegem van abból hogy folyton piszkálnak a súlyommal.. nem kövér vagyok, csak telt... de engem is zavar... Valahogy el lehetne érni hogy én is olyan legyek, mint azok a vékony lányok, akik hiába esznek bármennyit is, nem tudnak hízni? Nagyon gyors anyagcserét szeretnék...
Ha nincs rá megoldás, akkor egész életemben diétázni fogok...
Kérdező, ha hízásra hajlamos vagy, azon sajnos nem lehet változtatni, de megfelelő étrenddel, életmóddal kordában lehet tartani. Másképp fogalmazva: ha felgyorsítod az anyagcseréd, attól még hízásra hajlamos maradsz, de kompenzálod ezt megfelelő életmóddal. Ami teljesen helyénvaló, csak a fogalmakat akartam tisztába tenni.
:)
11-es válaszoló:
nem tudom Te mikor voltál legutóbb Kínában :)
A wudangi hegyekben még élnek a régi idők hagyományai (mint írottam vala), hiszen az odalátogatókból élnek, elég nagy értéke van az ilyen tudásnak, és aki teheti az megszerzi. Tehát jó üzlet.
Igen, amit írtál nagyon érdekes, hogy a kínaiak a nyugati étrendet átvéve mennyire betegek lesznek :)
a magas koleszterin szint csak a kardiológusok rémálmaiban veszélyes, de egyébként tényleg betegebbek a kínaiak, mint a régi, taoista időkben.
Rizst esznek, én ritkán eszem rizst. Nem vagyok Taoista, nem egy hegyen élek, nem most akarok lélekben felemelkedni, teljesen más világ az, ahol a Taoista kínaik a maguk táplálkozását követik. Vannak ott vegánok, a harcosok hetente egyszer esznek húst, és mégis erősek, úgymond "sportos" testük van :)
Ezt itthon el sem tudjuk képzelni sok húsevés nélkül :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!