Elég volt, változtatni szeretnék rajta, hogyan miként tudom ezt ilyen körülmények között megtenni? Tudnál segíteni?
igazság szerint nem vagyok valami család kedvence gyerek(igazság szerint alig várják hogy magykorúvá váljak és elmenjek otthonról, na de mind1) és nekem nem főznének külön vagy nem is vennének semmilyen élelmiszert sem
két testvérem van azt eszek amit ők, de ők inkább a zsíros-cukros ételeket kedvelik ezért ez van itthon
pl gulyásleves+mákosguba, stb stb
persze van hogy van hús és köret csak az is mind rántva mert ők azt szeretik
igazából nem fogyás hanem egészség szempontjából szeretnék változatni de így hogyan
165/53köszönöm
Ezzel sokan vannak így, és épp ezért nem kell majmolni az agyonplasztikázott Rubintot meg a férjét, aki ebből él, hogy tukmálja a gagyi cuccait, meg észt osztogat, mert szerintük mindenki megteheti, hogy 8 felé főzzön, meg a drága "egészségesnek" mondott kacatjaikat vegye, mert akkor hú de egészséges lesz.
Elárulom neked, hogy előtted is több generáció nőtt fel akár többek között gulyáslevesen (ezzel amúgysem tudom mi a baj??), meg mákosgubán, csak hát tudod nem egész nap a számítógép előtt ültek, így nem lett belőlük 100 kilós tehén, meg az ebből kifolyólagos betegségek... Nyilván nem kell egész nap zsíros kenyeret zabálni (bár pl az eszkimók egész életükben húst esznek, mégsincs semmi bajuk), de nem kell vergődni egy tányér gulyásleves miatt, meg követelni, hogy neked külön kaja kell, mert pár hülye azt mondja...
Ja, nem a főtt étellel van a baj, hanem a plusz csokiból, chipsből, kólából és társaiból. Ha ezeket kiiktatod, MÁRIS sokkal egészségesebben élsz. Cukros üdítő meg a többi helyett meg víz.
Az egészség különben sem ott kezdődik, hogy leszeded a panírt a húsról, hanem ott, hogy nem eszel guargumis meg E-betűs cuccokat, amikkel a készételek vannak tele. Örülj, hogy tudsz főtt ételt enni, amiben nincs benne ez a sok sz.r.
Utolsó kettővel egyetértek, nekem normális kajákkal is sikerült lefogynom pusztán annyival, hogy odafigyeltem a mennyiségre, meg nyilván nem este tízkor álltam neki enni...
Nem kell túldramatizálni ezt az étkezés-dolgot, itt néha olyanokat olvasok, hogy megáll az eszem... Aki gazdag, és megteheti, annak oké, de mondjuk én még akkor se ennék olyasmiket folyamatosan, amiket ajánlani szoktak.
Tudom, ezért majd kapom a lepontozást, de szerintem - főleg egy fejlődésben lévő szervezetnek - mindenféle ételre szüksége van (normális mennyiségben!!), és nem ilyen "extra fogyasztó Norbi kajákra".
köszönöm
chipset, csokit ilyeneket én nem szoktam megenni, odaadom a tesóimank(meg amúgy sem szoktam nagyon kapni ilyeneket max szülinap ha nem felejtik el stb)
tudom hogy nem szeretnek mert csalódást okoztam nekik mert lány lettem(fiút szerettek volna, mert tesóim is lányok) na midnegy ez már csak úgy melleékes volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!