Szerinted megfelelo ez a diétás étrend, illetve sport? Esetleg min kéne változtatni?
Reggeli:zabkása édesítovel+gyumolccsel /gyumolcsturmix /magvas zsomle baromfisonkával,zoldséggel /palacsinta zabpehelybol
Tízórai:gyumolcs,zoldség /natur joghurt /muzliszelet /gyumolcsturmix
Ebéd:caesar saláta /csirkemell rizzsel vagy párolt zoldseggel /tonhal zoldseggel /sult hal
Uzsonna:natur joghurt /gyumolcs,zoldség /extrudalt kenyer vagy pufirizs zoldséggel
Vacsora:sovány túró /mozarella paradicsommal /cottage cheese baromfisonkával
Ehhez az étrendhez heti 4x egy óra bicikli/gyaloglás utána Rubint Réka alakformálásnak.-egyelore ennyit "dolgoztam ki",de várom a tanácsokat,min kéne javítanom még.:)Illetve tippeket is várok,miket ehetnék még!?169cm es 61 kg vagyok,4-5 kg-t szeretnék leadni.Koszonom az ertelmes válaszokat!
Szerintem korrekt, a táplálkozásod legalábbis mindenképpen.
Annyit írnék kiegészítésként, h ugyan nem írtad, h milyen termékeket veszel, de érdemes a "karcsúbb" változatot választani, ha van rá lehetőséged. Úgy értem, h müzliszeletből is van hozzáadott cukor nélküli , túróból, joghurtból, sajtból is van light verzió. Meg még annyi, h én a pufirizsnek nem vagyok nagy barátja, mert magasabb a GI-je, szóval az abonett jobb választás. De amúgy jól összeszedted, ritkán látni itt ilyesmit! :)
A sporthoz: nincs rajtad nagy felesleg, így a gyaloglás helyett nyugodtan futhatsz is, ha nem megy elsőre, ne csüggedj, vannak neten jó kis edzéstervek (én magam egyiket sem próbáltam, de pl. az első 5 kilométeres, amit itt is szoktak ajánlani elég jónak tűnik).
Napi egy óra sport elég, ha az tisztességesen csinálod, szóval jó úgy is, ha egyik nap biciklizel, másik nap tornázol, nem kell feltétlenül egymás után.
Étrend rendben, ha a Caesar salátában nincs majonéz (rettenetesen sok kalória van benne, max egy kanál mehet).
Mozgásnak a futást nem akarod kipróbálni? Nagyon hatásos, elején ha nem bírod, lehet sétálni közbe, az állóképességed is nőne. De persze a bicikli is jó, a gyaloglást meg nagyobb súlynál szoktak ajánlani, mikor nem lehet futni az ízületek miatt, de neked simán menne.
Sok sikert. ;)
a gyümölcsöket vedd ki belőle és az uzsonna legyen olyan,mint az ebéd hús-zöldség.
az uzsonna terv teljesen logikátlan.
nincs benne fehérje.
r-szendvics,min 10deka hús,vagy 4 tojás,2sárgája max.
t-zab,natur j.
e-hús,rizs
u-hús,zöldség
v-túró natur j
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!