Elég volt, változtatni szeretnék rajta, hogyan miként tudom ezt ilyen körülmények között megtenni? Tudnál segíteni?
Figyelt kérdés
igazság szerint nem vagyok valami család kedvence gyerek(igazság szerint alig várják hogy magykorúvá váljak és elmenjek otthonról, na de mind1) és nekem nem főznének külön vagy nem is vennének semmilyen élelmiszert sem
két testvérem van azt eszek amit ők, de ők inkább a zsíros-cukros ételeket kedvelik ezért ez van itthon
pl gulyásleves+mákosguba, stb stb
persze van hogy van hús és köret csak az is mind rántva mert ők azt szeretik
igazából nem fogyás hanem egészség szempontjából szeretnék változatni de így hogyan
165/53köszönöm
2012. jún. 20. 16:10
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az értelmes válaszokat
2012. jún. 26. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!