Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha gyors az anyagcserém,...

Ha gyors az anyagcserém, akkor nem vagyok hízékony?

Figyelt kérdés

Eddig hajlamos voltam a hízásra, örültem, ha 4 naponként jártam nagyvécére, de kb egy hete felgyorsultak a "folyamatok" és volt olyan nap, amikor 3x is kellett nagyvécére mennem.

Akkor most mennyire valószínű, hogy már nem hízok olyan gyorsan?

2014. aug. 1. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Az anyagcsere gyorsasága nem azonos az emésztés gyorsaságával. A hasmenés nem jelent jót.
2014. aug. 1. 18:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez nem hasmenés! A sok rostfogyasztástól van. És hangsúlyozom, hogy nem hasmenés!
2014. aug. 1. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:

A szekleturitesnek akkor sincsen koze az anyagcsere gyorsasagahoz. A gyors anyagcsere azt jelenti, hogy a szervezetnek tobb energiara van szuksege ahhoz, hogy fenntartsa magat. Ezt elo lehet segiteni izomfejlesztessel es sok sporttal.

A rostok fogyasztasa fontos a megfelelo emeszteshez, de attol az anyagcsere meg nem lesz gyorsabb.

2014. aug. 2. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!