Hízékony lányok! Ti hogy teszitek túl magatokat az igazságtalanságon, hogy nektek vigyázni kell az alakotokra, másnak meg nem?
Már elkezdtem fogyózni és nem is állok le, amíg el nem érem a célomat. De akkor is zavar, hogy nekem ez komoly erőfeszítésbe, tervezésbe, időbe kerül, mások meg csak élvezik a s z a r életmódjukat, hiszen ők full vékonyak.
A barátnőim nem sportolnak semmit, én se szeretek, de muszáj. Bármikor ehetnek bármennyi csokit, chipset, gyorskaját, én ha heti egyet bevágok ezek közül, már csak súlytartásra elég, leáll a fogyás arra a hétre. Nem isznak vizet!!! Csak kólát, gyümölcslevet, cukros üdítőket. Én csak vizet iszom, el nem tudom képzelni, mi lenne, ha mindennap üdítőznék...
Rájuk mindig buktak a pasik, nagy az önbizalmuk, minden létező hetero férfinak tetszenek és nem csak szexre kellenek, hanem akik megkörnyékezik őket mind szerelmesek belé és hónapokig nem adják fel. Én régen túlsúlyosan csak álmodni mertem arról, hogy egy fiú visszamosolyog rám egy szórakozóhelyen, vagy ha nemet mondok egy fiúnak, nem adja fel egyből. Neten mondjuk tudok ismerkedni, mivel ott egy jól beállított fotó és egy jó beszélgetés segítségével megkedvelnek. Voltak kapcsolataim, de egyik se olyan kategória, mint a barátnőim eddigi pasijai. Amióta nem vagyok bálna, nekem is vannak udvarlóim, persze jóval kevesebb és ha valamelyikkel nem jön össze, egyből arra gondolok, hogy csak a kinézetem miatt.
Aki hasonlóan érez, hogy fogadta el, hogy ez így van? Mi az előnye annak, hogy valaki sporttal és jó étkezéssel lefogy szemben azzal, hogy valaki a semmittevéstől se hízik?
Valamit rosszul csinálsz.
Én imádom a colát, és szinte csak azt iszom (meg amikor edzem vizet) Cola zero napi szinten. Bár nem vagyok édesszájú, de ha éppen megkívánom eszek édességet is Nem vonok meg semmit, csak megtanultam mértékkel enni, inni ezeket is. Mégis 96 kilóról lefogytam 61 kilóra. Ennek ellenére sosem éreztem igazságtalannak, vagy sosem irigykedtem mert valaki sovány volt. Az, hogy nagyon elhíztam nem az ő hibájuk volt hanem az enyém.
Én sosem foglalkoztam azzal ki mit eszik, iszik..
En ugy vagyok vele, hogy mivel en megkuzdok az alakomert, igy en sokkal buszkebb is lehetek ra.
Itt nem azt ertem, hogy mutogatom magam, egyszeruen csak jo erzessel tolt el, hogy nekem sikerult megcsinalni meg annak ellenere is, hogy en nehezen mondok le az etelrol,(Nalam a sport nem akadaly) mig ez masnak konnyen megy.
Igy nyersz egyfajta kitartast is, hisz meg kell dolgoznod az eredmenyert. Amit barhol tudsz hasznositani.:)
Kitartas mellett önbizalmat is. Es ez sok vekony lanynak nincs meg!
Egyebkent ha csak kolat, gyors kajat fogyasztanak, kesobb nagyon megsinylik, a szervezetuk viszonozza a szivesseget. Ok nem szorulnak ra, hogy egeszsegesen etkezzenek, mig te igen. Ez is elony.
Egyebkent azt meg megjegyzem, hogy akar betegseg is allhat a 'gyors anyagcsere', 'jo genetika' mogott.
Elösször is. A te testedért te vagy a felelős és te terelted arra az útra ahol most van.
Olyan hogy hízékony nem igazán létezik.
Ha kevés kaloriat viszel be es sportolsz akkor igy is ugy is fogyni fogsz.
Az előnye pedig az hogy ahogy te is mondtad lesznek udvarlóid.
Nem másokat kéne nézned hogy ok mit esznek isznak hanem a saját étkezésed rendbe tenned.
Engem különösebben sose zavart ez, nagyon kevés csaj van aki tényleg vackokkal tömi magát, nem sportol és mégis vékony. Azért a többség a hamburger és csoki mellett alig eszik mást a nap folyamán vagy aktívabb életmódot folytat.
Ahogy idősödik az ember egyre lassul az anyagcseréje, ha valaki fiatalon hozzászokik egy rosszabb életmódhoz az később nehezebben fog váltani vagyis szinte biztos hogy felkúsznak a kilók.
A pasizásnál meg szerintem nem a súly a probléma hanem a hozzáállásod. Annyi kövér csajnak van baromi jó pasija, de általában nekik van egy egészséges önbizalmuk és életvidámak. Nálad viszont már a kérdésből süt az önbizalomhiány és a keserűség. Azt meg nem értem az miétt jó ha egy pasi akinek nemet mondtál hónapoki ostromol, ez nem hangzik jó dolognak ami azt illeti.
Sportolni meg kell, egyfelől hogy ne legyél skinny fat, másfelől javítja az állóképességedet és az egészségedet. Ha nem szeretsz sportolni akkor nem találtad még meg a neked valót. A víz ivásra is érvényes, hogy vékonyan is fontos a megfelelő hidratáltság, nem csak fogyókúra alatt. Tök jó ha ők így is vékonyak, csak marhára nem egészséges amit csinálnak.
Valamilyen szinten igazsàgtalannak érzem a dolgot, de annyira nem, hogy ezen keseregjek vagy irigykedjek. Amúgy a tesóm is olyan " bàrmikor bàrmennyit" típus. Én meg mocskosul könnyen hízok sajnos. Ő apànkra, én anyànkra ütöttem.
Sok évig próbàltam fogyókúràkat, de gyakorlatilag mindegyik koplalàsba fordult mert annyira nem mertem enni, sok módszert próbàltam, semmi értelmük nem volt. Nem vagyok tàplàlkozâsszakértő, nem tudtam mi tesz rosszat, csak híztam és híztam pici gyerekkoromtól. Pedig nem zabàltam, és sportoltam is. Heti 5 tesi + 3 úszàs. Később otthoni rendszeres torna, görkori... Mégis kövér voltam. Vagyok.
Màr felnőttként derült ki, hogy az én szervezetem nem tudja rendesen feldolgozni a szénhidràtot. Inzulinrezisztenciàm, PCOS- em, ès pajzsmirigy alulműködésem van. Sok szenvedés, próbàlkozàs utàn végre megtalàltam a tökéletes éhezésmentes kalóriaszàmolgatàstól mentes diétàt ami jó hatàssal van az inzulinrezisztenciàra - így elkezdtem fogyni 1 hónapja. :) Sokkal jobban érzem magam! Valamilyen szinten mindig zavarni fog, hogy nekem meg kell küzdeni a normàl testsúlyért, dde ugyanakkor büszkévé is tesz, hogy én erőfeszítéseket teszek az egészségért és a karcsúbb alakért, nem csak készen kapom mert szimplàn szerencsések a génjeim. Hosszú út àll előttem, de amint elértem az àlomsúlyt, én büszke leszek magamra, mert ehhez rengeteg kittartàs, türelem és meló kell. Sokkal több mint ahhoz, hogy jobb génekkel minden nap kinyissak egy csokis vagy egy csipszes zacskót, vagy ahhoz hogy tésztàt meg krumplit egyek minden nap ahogy pl a tesóm teszi, és 1 grammot se hízik.
Èn csodàlok mindenkit akinek màr sikerült akaraterővel, kitartàssal, csak önerőből, gyomorműtét, zsírleszívàs stb nélkül.
Figyelj...
Én nem hogy elhízok az ilyen kajáktól, de pattanásos leszek, zsírosodik a hajam és a bőröm, ráadásul sokkal kevesebb az energiám pl. a sporthoz is.
De én örülök ennek. Mert én rákényszerülök hogy egészséges legyek. Beteg sem voltam már vagy ezer éve. A közérzetem is jobb. Nem szennyezem magam, ugyanis legtöbbször ezeknek a legkisebb hátránya a hízlalás. Nem is tudod milyen rákkeltő anyagokat tartalmaznak.
Inkább örülj hogy ilyen vagy, sok sikert kívánok a céljaid eléréséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!