Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízékony lányok! Ti hogy...

Hízékony lányok! Ti hogy teszitek túl magatokat az igazságtalanságon, hogy nektek vigyázni kell az alakotokra, másnak meg nem?

Figyelt kérdés

Már elkezdtem fogyózni és nem is állok le, amíg el nem érem a célomat. De akkor is zavar, hogy nekem ez komoly erőfeszítésbe, tervezésbe, időbe kerül, mások meg csak élvezik a s z a r életmódjukat, hiszen ők full vékonyak.

A barátnőim nem sportolnak semmit, én se szeretek, de muszáj. Bármikor ehetnek bármennyi csokit, chipset, gyorskaját, én ha heti egyet bevágok ezek közül, már csak súlytartásra elég, leáll a fogyás arra a hétre. Nem isznak vizet!!! Csak kólát, gyümölcslevet, cukros üdítőket. Én csak vizet iszom, el nem tudom képzelni, mi lenne, ha mindennap üdítőznék...

Rájuk mindig buktak a pasik, nagy az önbizalmuk, minden létező hetero férfinak tetszenek és nem csak szexre kellenek, hanem akik megkörnyékezik őket mind szerelmesek belé és hónapokig nem adják fel. Én régen túlsúlyosan csak álmodni mertem arról, hogy egy fiú visszamosolyog rám egy szórakozóhelyen, vagy ha nemet mondok egy fiúnak, nem adja fel egyből. Neten mondjuk tudok ismerkedni, mivel ott egy jól beállított fotó és egy jó beszélgetés segítségével megkedvelnek. Voltak kapcsolataim, de egyik se olyan kategória, mint a barátnőim eddigi pasijai. Amióta nem vagyok bálna, nekem is vannak udvarlóim, persze jóval kevesebb és ha valamelyikkel nem jön össze, egyből arra gondolok, hogy csak a kinézetem miatt.

Aki hasonlóan érez, hogy fogadta el, hogy ez így van? Mi az előnye annak, hogy valaki sporttal és jó étkezéssel lefogy szemben azzal, hogy valaki a semmittevéstől se hízik?

2019. ápr. 1. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, miben. Abban pl nem, hogy hízékony nem létezik. Genetika, úgy hívják, és attól függ, kinek a szervezete hogyan reagál adott életmódra.

Genetikai eredetű kövérség, na az valóban nincs.

De a hízékonyság az igenis létezik. Nekem is vannak ismerőseim, akik felkelnek zabálni az éjszaka közepén, fehérkenyér, zsíros cuccok, édességek, cukros üdítők, McDonald's... azt vasággyal 50 kg-osak. (Nem járnak edzeni se.)

Én is voltam kövér (83 kg volt a maxom, illetve az első terhességem végén 90), ilyen életmód mellett már 3 jegyű lenne a súlyom (kilóban persze), míg ezek sose lesznek kövérek.

Én anno az 54 kg-ot akkor tudtam elérni és tartani, amikor idegösszeroppanásom volt, és ez vont maga után dolgokat.

A pasis dologhoz annyit tennék, hogy tiniként megszenvedtem ezzel én is. Aztán lett egy jó hosszú kapcsolatom (nem volt egy nagy szám, de én örültem, hogy van...), aztán mellette a vége felé (10 év után) én már egész jól néztem ki, voltak bőven jelentkezők is.

Volt egy barátnőm, aki tiniként nagyon vékony volt, olyan helyzetben voltam, mint a kérdező. Szerintem azért is barátkozott velem, mert mellettem jó csajnak számított.

Felnőttként fordult a kocka, hát azt már baromira nem élvezte annyira, nagyon féltékeny volt...

Lényeg, 3 gyereket szültem, jobban nézek ki, mint fiatalon (most 30 vagyok), ez tény, de nekem is bőven áldozatokkal járt. 63 kg vagyok, 4 kg mínusz még a cél + zsír-izom arányának javítása, formálódás.

Számolom a kalóriákat, pékárut nagyon ritkán eszek, üdítő csak Zero, és az édességet is igyekszem kerülni (100%-osan nem tudom kiiktatni, de törekszem minél kevesebbet).

Ha nem így lenne, valszeg már a tükörbe se tudnék belenézni.

Pedig szívesen tömném a Snickerst meg a Maxi Kinget 2 pofára én is... De nem mindenki olyan mázlista,hogy nem látszik meg.

2019. ápr. 2. 07:27
 12/16 anonim válasza:
34%

Nekem gyógyíthatatlan betegségem van, ezért nem tudok hízni. Rosszul érzem magam a bőrömben, hogy csont és bőr vagyok.

Ez az oldal sem jobb :(

2019. ápr. 2. 08:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Annak, hogy a pasik hogyan viszonyulnak hozzád, nem csak a sulyodnak van köze. Az önbizalom, kisugárzás sokat számit. Ha elégedetlen vagy magaddal, nem szereted magad, akkor mások sem fognak.

Nekem több túlsúlyos ismerősöm van, boldog párkapcsolatban élnek.

Egyébként persze, nem fair a dolog, de ez van. Normálisan kell táplálkozni és mozogni. Akkor nem lesz para, ha néha bűnözol.

Egyébként érdemes teljes verkepet nézetni. Olyan is van, hogy hormon probléma miatt vagy extra hizekony.

2019. ápr. 2. 08:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A testműködés nem állandó, szóval felesleges irigykedni. Ahogy öregszünk, lelassul az anyagcsere is és aki korábban sovány volt, szembesülhet a hízással. Én 35 éves koromig ehettem bármit, nem híztam semmit. Sokszor hallottam, hogy de jó nekem, nem kell figyelnem ilyesmire! Igaz is volt. Aztán változott a testem és fel is szedtem 25 kilót. Harminc közepén, kialakult életvitellel már sokkal nehezebb volt magam rávenni a diétára és a mozgásra, mint pl annak, aki már fiatalabb korában is odafigyelt az egészségére.

A rokonságban is van ilyen, az anyósom 50 kiló volt a 2. gyerekig, ma meg már gömb alkatú. Ő se gondolta, hogy később ennyit változik a teste, most meg már nincs akaratereje fogyni.

2019. ápr. 2. 10:01
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Én is vékony voltam fiatalon, nem sportoltam (bár elég sokat mozogtam), és bármiből bármennyit ehettem (és ettem is, rengeteg édességet, nasikat, üdítőt). De én már azt is tudom, mi volt az ára ennek 30 éves kor után. Elromlott fogak, pattanásos bőr, inzulinrezisztencia, pm alulműködés, hormonproblémák, ezek miatt évekig tartott, mire teherbe tudtam esni, és szép lassan jöttek fel a kilók, persze nagy részük a derekam köré. Bárcsak figyeltem volna már tinédzser koromban is a táplálkozásomra... Persze akkor még fogalmam sem volt róla, milyen étrend a jó nekem, és azt sem tudtam, hogy laktóz- és gluténérzékeny vagyok...
2019. ápr. 2. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az igazságtalanságon nem lehet túl lenni.

De mindennek ára van és azok, akik bármit-bármennyit ehetnek, később fogják ennek megfizetni az árát.

Akiket ismerek, náluk pl.rossz koleszterinszint és cukorbetegség jött elő idővel, szóval ne aggódj, mindenki meg fogja kapni a számlát.

Tehát úgy fogd fel, hogy te előre fizeted, de te teszel önmagadért.

Viszont ha túlsúlyosan elkelsz, akkor az a pasi akkor is szeretni fog téged, amikor majd meghízol még jobban, pl a terhesség alatt stb, mert nem a külcsín alapján döntött.

Szemben a csinos lányokkal, akiket sokszor csak a szép alakjukért tartanak meg és az első változás alkalmával megkapják majd a kritikát, hogy de én nem ezt a nőt vettem el, akkor nem így néztél ki, de elhagytad magad, foggyá má le, megcsalják stb. Mert mindig jönni fog egy még szebb és egy még karcsúbb, még csinosabb. Mindig van másik és bár igaz, hogy jó külsővel mindenkit meg lehet fogni, de megtartani bizony nagyon kevés!

A közhiedelemmel ellentétben NEM a vékony lányok kelnek el hamarabb, hanem a boldog, pozitív kisugárzású nők, akik élvezik az életet és nem is egyet ismerek, akik "bálnaként" álltak oltárhoz, míg vézna barátnőik vénlányok maradtak.

Szóval elsősorban a pozitív kisugárzás az, ami egy nőt "el tud adni" és óvakodj az olyan pasiktól, akiknél a külső a fő szempont, mert idővel csalódni fogsz.

Próbálkozni kell, de ha valakivel nem jön össze, akkor ne arra gondolj, hogy biztos a kinézeted miatt, hanem arra, hogy nem ő volt számodra az igazi és örülj, hogy így esélyed van a jobbra! :)

2019. ápr. 3. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!