Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nagyon elhízott emberek...

A nagyon elhízott emberek miért nem fogynak le? Meg egyáltalán hogy jutnak el olyan szintre?

Figyelt kérdés

Nyilvánvalóan nem azokról beszélek, akiken van egy kevés felesleg, hanem azokról, akik tényleg nagyon el vannak hízva. Nem hiszem el, hogy nem vennék észre. Nem hiszem el, hogy ne akarnának vékonyabbak lenni.

Nyilván nehéz lemondani a sok kajáról, de ennyit nem ér szerintem. Én is imádok enni, és sokkal többet ennék, ha tehetném, de inkább jól nézek ki, nekem ez fontosabb.

2024. jún. 20. 17:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
61%
Egy dolog az elfogadtatás, 18-as, de nem az a fő szempont, hanem az egészségügyi! Rengeteg krónikus és veszélyes betegség melegágya a szélsőséges túlsúly. Amíg fiatal vagy, addig nem, aztán 50 fölött csőstül rádszakad!
2024. jún. 21. 21:45
 32/42 anonim ***** válasza:
2024. jún. 21. 22:31
 33/42 anonim ***** válasza:
61%
#29 kit érdekel, más hogyan fogy :) Mindenkinek a maga üteme számít. Az a baj, mindenki a másikat lesi, hogy bezzeg neki könnyebb. El kellene felejteni hogy másokhoz méregetjük magunkat.
2024. jún. 21. 23:30
 34/42 anonim ***** válasza:
19%
Egyébként igen, kuvanehéz fogyni egy alulműködő pajzsmiriggyel. De még mindig jobb szenvedni a fogyással, mint beletörődni és erre fogva zabálni.
2024. jún. 21. 23:33
 35/42 anonim ***** válasza:
45%
Ezt gyakran hallani, 34-es, csak épp nem értem. Ha szedi rá a pótló pajzsmirigyhormont, akkor pont ugyanolyan a thyroxinszintje, mintha alapból nem működne alul, csak nem belülről, hanem kívülről kerül a szervezetbe.
2024. jún. 22. 00:23
 36/42 anonim ***** válasza:
70%
35. Egy tabletta soha nem lesz olyan, mint aminek a testedben kellene termelődnie. Csak kicsit segíthet. Nekem ezt az endokrinológus-nőgyógyászom mondta. Ja és nem kifogás, még mielőtt az jönne. rengeteg szenvedés és küzdelem árán, de én pl már lefogytam. Viszont ennek soha nincs vége, mert keményen diétázni és sportolni kell ezek után is, tudatosnak lenni nap nap után, menni, csinálni stb, mivel meg is kell tartani az elért egészséges testsúlyt, ami mind fizikailag, mind mentálisan megterhelő.
2024. jún. 22. 01:24
 37/42 anonim ***** válasza:
41%

Tényleg nem szabad szőnyeg alá söpörni a betegsé, anyagcsere zavar miatt elhízottakat. Nem igaz, hogy az anyagcsere nem jelent semmit. Nézzétek meg Christina Appelgatet, betegségére szedett gyógyszerek miatt hízott meg, mindenki tudja, hogy mindig vékony, igényes nő volt. Lehet mondani, hogyha 0 kcal fogyaszt, ez nem történik meg, de az anyagcsere belassulásának van egy olyan szintje, amikor tényleg szinte lehetetlen fogyni. Ugyanakkor természetesen vannak a helytelen

életmód miatt elhízottak, de ott is egyrészt lelki betegség áll a háttérben, másrészt anyagi, egyéb lehetőségek. Létezik pl a minőségi éhezés, amikor valaki anyagiak miatt nem engedheti meg magának egészséges ételeket. Nem védeni akarom az elhízott embereket, inkább azt mondanám, hogy ne ítélkezzünk elhamarkodottan. Èn pl 50 nő vagyok, éppen fogyókúrázom, mert elértem a 60 kg-t, pedig a versenysúlyom 55 kg (162cm). Az életkorom miatt piszok lassan és keservesen megy, kis túlsúlyból nehezebb is fogyni.

2024. jún. 22. 03:31
 38/42 anonim ***** válasza:

37 én nem mondtam, hogy nem jelent semmit, pont hogy azt írtam, hogy nagyon nehéz, de nem lehetetlen.

Amúgy pajzsmiriggyel vagy anélkül, amúgy is életünk végéig kellene mozognunk és egészségesen táplálkoznunk.

2024. jún. 22. 07:14
 39/42 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként a 34-es válaszomat olyan példával szemléltetem, hogy az egyik volt munkatársam cukorbetegen, pajzsmirigy, alulműködéssel siránkozott a súlyán, hogy a betegsége miatt nem tud fogyni, de azért a mindennapi 3 kakaóscsiga egy evésre, és a nasi táblacsoki minden nap meg volt. Nekem ugyan semmi közöm hozzá, de akkor ne is mondják az ilyen emberek. Mert rengeteg ilyen van.
2024. jún. 22. 07:17
 40/42 anonim ***** válasza:
18%
Akkor se értem, 36-os, bár te se vagy orvos. Van egy számmal kifejezhető normálérték a vérben. Az annyi, akkor is, ha saját, és akkor is, ha beveszik. Még csak azt se lehet mondani, hogy nem szívódik fel, mint néha valamilyen vitamin, mert ez mérhetően ott van a vérben.
2024. jún. 22. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!