Egy eléggé kövér ember le tud fogyni kb. csontsoványra?
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 19:52
3/12 A kérdező kommentje:
És mennyi idő lenne egy 39 BMI %-os embernél ha naponta 1500 kalóriát enne?
2023. aug. 6. 20:02
4/12 anonim válasza:
Rosszul számoltam a kalóriát, es 1 hét alatt elértem azt amit 1 hónap alatt kellett volna pedig 2500-3000-re tettem a napit, eleg nehez fizikai munkat vegzek igy magasabbra tettem a lécet de valamit elszamoltam ugy is :-D utana hagytam a fenébe az egeszet
5/12 joereal válasza:
Attól függ, mi a kiinduló súly, mi a cél, és milyen aktív az életmód.
6/12 anonim válasza:
Nem, mert előbb meghal az energia hiánytól.
7/12 anonim válasza:
Ne akarj lefogyni csontsoványra!
Nagyon nem reális cél, plusz még egészségtelen is.
Csak tönkretennéd a szervezeted.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint értettem a csontsovány szót, de a legtöbb ember úgy mondja azt a “testet” amit én akarok elérni
2023. aug. 7. 12:53
9/12 anonim válasza:
Ez a szó semmilyen kontextusban nem reális
10/12 anonim válasza:
Ekkora bmi mellett az 1500 kcal nagy esellyel alultaplaltsag lenne es egeszsegteln.
A fogyas nem olyan egyszeru mint ahogy a kerdeseket felteszed. Tul nagy es a tul kicsi deifcit ss jo.
Egy kilot leadni kb 7500 kcal minusz. Ha napi 350-400 kcal deifictben van az ember (a noknel egezsseges mertek) akkor ez kb 2 het
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!