Egy eléggé kövér ember le tud fogyni kb. csontsoványra?
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 19:52
11/12 anonim válasza:
Elvileg le tud fogyni, de gyakorlatilag az emberek nagy részének vagy nem sikerül, vagy ha mégis, akkor hamar visszaszedi kamatostul. Ennek az az oka, hogy a test nagyon dolgozik ellene, hogy sanyargatni tudd. Ha tényleg éhínség lenne, és tényleg nem lenne mit enni, akkor valószínűleg lefogyna az illető, de úgy, hogy bármikor bemehet a közértbe venni valamit, már sokkal nehezebb.
12/12 anonim válasza:
Normál súlyra le tud, én 170ről fogytam 64re. Csontsoványra is gondolom le lehet fogyni ha eléggé el egy az ember esze és koplal, de én nem látom értelmét.
Az anorexiások is csontsoványra fogynak, és ha nem kapnak észbe, bele is halnak. Sajnos egy régi barátnőm is így végezte aki korábban elhízott volt. Lefogyott normâl szintre, aztán átfordult a ló túloldalára. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!