Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt mi férhet...

Fogyókúra alatt mi férhet bele sós rágcsálni valóként?

Figyelt kérdés
Néha megkívánom. Mi férhet bele? Minek van alacsony kalóriája? Létezik egyáltalán valami ami azért finom is?
ma 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom már hol olvastam, de mintha a popcornban sok lenne a rost, és nincs is benne hűdesok kalória
ma 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
A mozis popcorn a legjobb, sok üdítővel, az is már cukormentes pár éve. A film után rohansz a mosdóba és popcornszaút csurgatsz, tehát a rossz anyag távozik, de az élmény már megvolt.
ma 18:20
 3/4 anonim válasza:
én egy édesburgonyát, egy sima burgonyát és egy sárgarépát szoktam nagyon vékonyra szeletelni, air fryerben ropogósra sütni, és egy teáskanál parmezánporral összeforgatni, ezt az adagot mi ketten szoktuk megenni és van hogy marad is.
ma 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi az a parmezán por?

Próbáltam rákeresni, de csak reszelt parmezánokat találtam.

ma 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!