Fogyókúra alatt mi férhet bele sós rágcsálni valóként?
Figyelt kérdés
Néha megkívánom. Mi férhet bele? Minek van alacsony kalóriája? Létezik egyáltalán valami ami azért finom is?febr. 11. 17:24
1/10 anonim 

válasza:

Nem tudom már hol olvastam, de mintha a popcornban sok lenne a rost, és nincs is benne hűdesok kalória
2/10 anonim 

válasza:

A mozis popcorn a legjobb, sok üdítővel, az is már cukormentes pár éve. A film után rohansz a mosdóba és popcornszaút csurgatsz, tehát a rossz anyag távozik, de az élmény már megvolt.
3/10 anonim válasza:
én egy édesburgonyát, egy sima burgonyát és egy sárgarépát szoktam nagyon vékonyra szeletelni, air fryerben ropogósra sütni, és egy teáskanál parmezánporral összeforgatni, ezt az adagot mi ketten szoktuk megenni és van hogy marad is.
4/10 anonim 

válasza:

Mi az a parmezán por?
Próbáltam rákeresni, de csak reszelt parmezánokat találtam.
5/10 anonim 

válasza:

Én sajtcsipszet szoktam csinálni mikróban. + Még megfelelő mennyiségben olajos magvak. Abból nem kell kilószámra enni. Jól összeválogatott étrend mellett 60-70gnak bele kell férnie ha megkívánod.
6/10 anonim válasza:
4es, chees powder parmesan-így keress rá
7/10 anonim 

válasza:

Attól függ mennyit szeretnél rágcsálni? Ha csak két darab kekszet, azt nyugodtan megeheted, beleszámolod a napi étkezésedbe, korrigálod a többit, ha kell, nem fog gondot okozni, ha nem rendszeres.
Én pl. rendszeresen csinálom azt, hogy a vasárnapi kajámhoz már előre hozzászámolok +400 kcal-t, mert fogok enni egy sütit. Heti egyszer átlépem a kcal határt, semmi nem történik. Ha meg még elmegyek és gyaloglok is aznap, akkor meg pláne.
8/10 anonim 

válasza:

Konkrétan bármi amit kívánsz és bele akarsz préselni a keretedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!