Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen rágcsálnivalók vannak,...

Milyen rágcsálnivalók vannak, ami alacsony kalóriatartalmú?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázok, de gyakran úgy érzem, rágcsálnom kell valamit. Eddig tökmagot és szotyit ettem, de ezeket nagyon meguntam. Chips helyett alternatíva lehetne a popcorn, ropi, puffasztott rizs vagy rizschips, de elképesztő, hogy azokban is mennyi kalória van. A magokat pedig mindenképp el akarom kerülni (mogyoró, dió, kesu stb.), mert azokban nagyon sok a zsír. Néztem neten "diétás nassonlivalókat", de a legtöbbet házilag kell elkészíteni, amire sajnos nincs időm. Boltban kapható kész rágcsa lenne jó, olyan ami tényleg nem hizlal. Esetleg internetes oldalakat, ahonnan lehet ilyesmiket rendelni? Köszönöm!

2022. márc. 18. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Zöldsegcsíkok ( kaliforniai paprika, répa, ubi, szárzeller), hozzá házilag készült hummusz vagy avokádókrém, esetleg tzatzikiszerű mártogatós.
2022. márc. 18. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen. Én vékonyra szoktam vágni ropogós zöldségeket. Sárgarépa, karalábé, retek, kaliforniai paprika, szárzeller stb. Ha izgalmasabbá akarod tenni, joghurtot befűszerezel, és mártogathatod is. Az almát/körtét is úgy eszem, hogy vékonyra szelem, és 1 db-ból is egy nagy halom lesz, amit lehet rágcsálni.
2022. márc. 18. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül nincs nagyon ilyen a piacon. Magadnak kell elkészíteni, tényleg az a legegyszerűnbb ha összevágsz alacsony kalóriatartalmú zöldségeket. A boltikban mind nagyon sok a zsír és a só, különben nem sok íze lenne, és nem venné senki.
2022. márc. 18. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Saját készítésű zöldség chips sütőben, minimális zsiradék felhasználásával (cékla, répa, zeller).

Sütőben pirított csicseriborsó különböző fűszerezéssel.

Édességnek pedig avokádóból készítek csokikrémet holland kakaópor hozzáadásával és kevés eritrittel.

2022. márc. 18. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Zeller chipset tudom ajánlani.
2022. márc. 18. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!