Milyen rágcsálnivalók vannak, ami alacsony kalóriatartalmú?
Figyelt kérdés
Fogyókúrázok, de gyakran úgy érzem, rágcsálnom kell valamit. Eddig tökmagot és szotyit ettem, de ezeket nagyon meguntam. Chips helyett alternatíva lehetne a popcorn, ropi, puffasztott rizs vagy rizschips, de elképesztő, hogy azokban is mennyi kalória van. A magokat pedig mindenképp el akarom kerülni (mogyoró, dió, kesu stb.), mert azokban nagyon sok a zsír. Néztem neten "diétás nassonlivalókat", de a legtöbbet házilag kell elkészíteni, amire sajnos nincs időm. Boltban kapható kész rágcsa lenne jó, olyan ami tényleg nem hizlal. Esetleg internetes oldalakat, ahonnan lehet ilyesmiket rendelni? Köszönöm!2022. márc. 18. 11:32
1/5 anonim válasza:
Zöldsegcsíkok ( kaliforniai paprika, répa, ubi, szárzeller), hozzá házilag készült hummusz vagy avokádókrém, esetleg tzatzikiszerű mártogatós.
2/5 anonim válasza:
Nincs ilyen. Én vékonyra szoktam vágni ropogós zöldségeket. Sárgarépa, karalábé, retek, kaliforniai paprika, szárzeller stb. Ha izgalmasabbá akarod tenni, joghurtot befűszerezel, és mártogathatod is. Az almát/körtét is úgy eszem, hogy vékonyra szelem, és 1 db-ból is egy nagy halom lesz, amit lehet rágcsálni.
3/5 anonim válasza:
Nem véletlenül nincs nagyon ilyen a piacon. Magadnak kell elkészíteni, tényleg az a legegyszerűnbb ha összevágsz alacsony kalóriatartalmú zöldségeket. A boltikban mind nagyon sok a zsír és a só, különben nem sok íze lenne, és nem venné senki.
4/5 anonim válasza:
Saját készítésű zöldség chips sütőben, minimális zsiradék felhasználásával (cékla, répa, zeller).
Sütőben pirított csicseriborsó különböző fűszerezéssel.
Édességnek pedig avokádóból készítek csokikrémet holland kakaópor hozzáadásával és kevés eritrittel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!