Vannak olyan ételek, amelyek illenek fogyókúrába, de a hozzávalók megtalálhatóak egy hétköznapi háztartásban?
Nem igazán értem a kérdést, mivel az van a háztartásban, amit valaki egyszer megvett (vagy esetleg kapott)
Az enyémben pl van csirke a fagyasztóban, zöldségek, zsírcsökkentett sajt, étcsoki, zsírszegény túró és hasonlók. (ezek pl mind megtalálhatók egy átlag élelmiszerüzletben, nem kell hozzá "különleges boltba menni")
Én se értem, hogy mi az, hogy nem kell külön bevásárlás miatta, amúgy is úgy kerülnek haza az ételek, hogy elmész bevásárolni.
A zöldségek nagy részét nyugodtan lehet enni, sajtot, túrót is, joghurtot is, zabpelyhet, húsokat, tojást, magvakat. Persze mindent mértékkel. Én sokszor tök ugyanazt eszem, mint a család többi tagja, csak más körettel (pl. pörkölt mellé nokedli helyett bulgurt, rakott ételeket nem sima, hanem basmati rizzsel készítem, rántott húst tk liszttel és tk morzsával panírozom és mellé párolt zödséget vagy friss salátát teszek magamnak, sült krumpli helyett édesburgonya, ezeket mind megkapom ott, ahol amúgy is vásárolnék Spar/Tesco/Penny).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!