Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok nekem ezekből a...

Írnátok nekem ezekből a hozzávalokból valami diétás uzsonnát?

Figyelt kérdés

Van itthon:zab, szárított alma, rendes alma, natúr joghurt, fagyasztott gyümölcs, párolt zöldség, exurdált kenyér

Diétázom és fogalmam sincs hogy mit egyek majd uzsonnára...

2017. aug. 5. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Joghurtot fagyasztott gyümölccsel.

Vagy zabkását almával- fahéjjal, vagy a fagyasztott gyümivel.

2017. aug. 5. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nekem normális étel nem jön ki, maximum gyümölcsös zabkása (ami teljesen jó annak, aki szereti, akit laktat s aki a nap többi étkezésében beviszi a fehérjét és a többit, ami kell s amiben elég rosszul áll eme étel. bár ez mennyiség kérdése is).

A zöldség még szimpatikus lenne, de se zsír, se sajt, se hús nincs mellé, így elég sivár... Bár sós zabkásába jó lehet, én azt nem tudom szeretni, de van, aki eszik olyat.

Azt sem tudom, milyen az étrended s mitől éhezel meg. Én a fentiekkel sosem laknék jól, nyilván neked sikerül. Lehet, hogy mivel ez apró étkezés, eszel egy almát és jó az is.

A napodnak kell jónak lenni összességében...

2017. aug. 5. 15:10
 3/3 A kérdező kommentje:

#utolsó:Igen igazad van. De én uzsonnára szeretek könnyebb ételeket fogyasztani. :)

Mivel ma már volt zabkása ezért megteszi egy alma is:)

Köszönöm a válaszokat!

2017. aug. 5. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!