Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nagyon elhízott emberek...

A nagyon elhízott emberek miért nem fogynak le? Meg egyáltalán hogy jutnak el olyan szintre?

Figyelt kérdés

Nyilvánvalóan nem azokról beszélek, akiken van egy kevés felesleg, hanem azokról, akik tényleg nagyon el vannak hízva. Nem hiszem el, hogy nem vennék észre. Nem hiszem el, hogy ne akarnának vékonyabbak lenni.

Nyilván nehéz lemondani a sok kajáról, de ennyit nem ér szerintem. Én is imádok enni, és sokkal többet ennék, ha tehetném, de inkább jól nézek ki, nekem ez fontosabb.

2024. jún. 20. 17:57
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
11%
Totál nem a kérdésedhez kapcsolódik, de engem pasiként pl vonzanak az extrém duci nők. Szívesen ismerkednék is, de amerre én lakom, nem igazán vannak... Hol van ennyire sok...? 🙂
2024. jún. 20. 18:00
 2/42 anonim ***** válasza:
83%

"nagyon elhízott emberek miért nem fogynak le?"

Mert ahhoz életmódbeli változásokra és erőfeszítésekre van szükség. Nem egyszerűbb csak simán nem sportolni, és tömni magad, meg adni az élvezeteknek? Dehogynem!

2024. jún. 20. 18:03
 3/42 A kérdező kommentje:

egyszerűbbnek egyszerűbb, de én például soha nem tudnék kibékülni magammal, ha ennyire el lennék hízva.

el kell dönteni, melyik a fontosabb, enni, vagy jól kinézni és egészségesnek lenni?

2024. jún. 20. 18:05
 4/42 anonim ***** válasza:
96%

A nagyon elhízott emberek ételfüggők.

A különbség egy ételfüggő és egy drogos vagy bármilyen más függő között, hogy előbbi nem tudja elrejteni a függőségét. Az ilyen embereknek megvan a történetük, hogy mikor kezdett el az étel valami mást jelenteni, mint ami természetes lenne.

2024. jún. 20. 18:19
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagy részének gőze sincs hogy hogyan kellene egészsegesen étkezni, arroo meg foleg nem hogy mi egy adag. Nezek nagyokat miota 5 eve valtottam. Korabban a mostani adagok 4-5 szoroset ettem. Es nem tudtam hogyvaz sok. Azt hittem mindenki annyit eszik.

A masik dolog hogy ez kb olyN kerdes hogy miert nem tud mindenki mindent a fodrasz szakmarol. Pont ugyanaz a helyes etkezes meg a fodrasz szakma. Soha ssnki nem tanitja meg vagy mutatja meg amig maga az ember ra nem keres es be nem iratoozik kurzusra vagy olvas el csomo konyvst. Aztan ha az elmelet megvan, igyanez a gyakorlati resszel.

2024. jún. 20. 18:32
 6/42 anonim ***** válasza:
55%

Az elhízás nem tudatos döntés függvénye. A túlsúlyos emberek nem azért kövérek, mert így döntöttek, hanem mert szarnak a tudatosságra, a mértékre, a jövőre, az egészségre, az esztétikumra, és csak tömik magukat.

Egyébként az is tévedés, hogy aki jól akar kinézni, az nem ehet sokat, és élete végéig napi 1500 kalóriával kell koplaltatnia magát. Nem így van. Lehet sokat enni. Étteremben én is simán betolok egy megpakolt 32 "négyzetméteres" pizzát, vagy Szenteste én is simán lenyomok egy rúd bejglit. Azért az sok kalória. A különbség, hogy én nem csinálom ezt minden nap. Nem zabálok be minden nap több száz vagy több ezer többlet kalóriát, hanem az étkezéseim 70%-ban tudatos vagyok, és hetente többször sportolok. Ennyi a titok. Ennyit kéne mindenkinek csinálni, és nem léteznének dagadtak, meg étkezési zavarosok.

2024. jún. 20. 18:33
 7/42 anonim ***** válasza:
92%

30 kilo tulsuly van/ volt rajtam, valaszolok.

En terhesseg alatt es szules utan hiztam el ennyire. Azert, mert egyszerubb volt zabalni, rendelni, mindenfele gyors megoldasokat (szendvics, mirelit, peksuti, stb), keresni es enni, mint sportolni es odafigyelni.

Aztan egy ido utan mar bejott az a tenyezo is igen, hogy “mar nekem mindegy, igy is ocsmany vagyok”, akkor megeszem azt a 2 zacsko chipset meg a pizza utan. Nyilvanvaloan gyuloltem magam mint a szar, mai napig igy van, de mar fogytam ebbol 10 kilot.

Ehhez az kellett, hogy a gyerekem aludjon es en meg osszeszedjem magam testileg-lelkileg. Addig nem ment, amig napi 3 ora alvassal probaltam tulelni.

Mindenkinek mas a tortenete kerdezo. Es igen, konnyebb sirva zabalni, mint megmozdulni es odafigyelni, en ezt oszinten bevallom. Orulok, hogy te ennyire eros vagy es mindig minden helyzetben sikerul kitartanod, de van, akinek konnyu lecsuszni a lejton es nagyon nehez megallni.

2024. jún. 20. 18:37
 8/42 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
91%

Megválaszoltad a kérdésed magadnak: "Nyilván nehéz lemondani a sok kajáról, de ennyit nem ér szerintem. Én is imádok enni, és sokkal többet ennék, ha tehetném, de inkább jól nézek ki, nekem ez fontosabb."

Más meg inkább nem néz ki jól, hanem eszik egy jót, mert neki az a fontosabb.

2024. jún. 20. 19:08
 9/42 anonim ***** válasza:
98%
50 kiló túlsúllyal álltam neki. Persze addig is észrevettem, hogy baj van, próbáltam fogyni, de velem lelkileg is probléma volt, falászavaros voltam, amit fogyás előtt/mellett rendbe kellett tennem. Mert anélkül nem ment volna. Rengeteg munka van benne és nem mindenki erős, hogy nekiálljon, de sokan nem is akarnak időt/energiát belefeccölni. Még nem értek el arra a pontra, mint én, hogy már fulladtam, fájt mindenem, féltem, hogy nem tudom majd felnevelni a gyerekemet.
2024. jún. 20. 19:16
 10/42 anonim ***** válasza:
89%
Én pl a cukorbetegség miatt híztam el. Mindig is kicsit husisabb voltam, 16-18 évesen 65-67 kg voltam. 19 évesen derült ki hogy 1-es tipusú cukorbeteg vagyok. Azóta nyilván egészségesebben és kevesebbet eszek, de mégis az évek alatt felmentem 82 kg-ra. És egyszerűen nem tudok lefogyni. Nagy keservesen, minden napos sporttal és napi 1200 kalóriával fogyok le 2 hónap alatt 3 kilót. De amint ezt abbahagyon, rögtön visszahízok. Szóval nálam ez betegség miatt van.
2024. jún. 20. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!