Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem eddig?

Sokat ettem eddig?

Figyelt kérdés

Reggeli: egy kakaóscsiga

Ebéd: 2 kisméretű csírkeszárny rízs és egy kis krumplipüré utána egy banános csoki. Most pedig megettem a másik kakaóscsigát vacsorára ehetek még pl egy gyümölcsöt vagy ma már inkább ne egyik semmit? 16/F

jún. 2. 15:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok transznemű nem érzem magam lánynak köszönöm szépen hogy aggódsz anyám helyett is én tényleg nem tudom miről beszélsz nehogy félre értsd nem bántani szeretnélek de akkor sem értem hogy miért kéne beszélnem anyámmal főleg ilyesmiről azt meg végképp nem értem hogy miért hiszed azt hogy belül lány vagyok miközben ez nem így van én testben is és lélekben is fiú vagyok.
jún. 2. 20:53
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem így értem. Kicsit azt érzem, hogy nemcsak pszichésen, hanem szellemileg is vannak problémák. Én úgy értem, hogy étkezési zavarod van, és bevallottan szorongsz, illetve depressziós vagy. Szerinted nincs szükséged segítségre?
jún. 2. 20:59
 23/26 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom hogy nincs az csak egy dolog hogy a világnak a rossz oldalát látom de az azért van mert ha a jó oldalát nézném az nem oldaná meg a problémákat úgyhogy annak semmi értelme nincsen. Csak annyi bajom van hogy mozgássérülten születtem de mostmár sokat javultam mert volt műtétem igaz még gyakorolnom kell azt hogy tartsam meg az egyensúlyom de idővel az is menni fog a mozgássérültségemen kívül nincs más bajom (tudom hogy nem a fizikai állapotomra gondoltál de mentálisan sem vagyok sérült).
jún. 2. 21:05
 24/26 anonim ***** válasza:

Étkezési zavaros vagy - röviden és tömören.

Ennyi egy hatévesnek nem elég étel.

jún. 3. 15:58
 25/26 anonim ***** válasza:

23-as, az étkezési zavar mentális betegség, szóval de.

Ha szerinted ennyi étel sok egy 16 évesnek, akkor nagyon nagy bajok vanank a fejedben.

jún. 3. 15:59
 26/26 A kérdező kommentje:
Ma többet ettem a reggelire ettem egy szendvicset aztán délben még egyet egy banánt és pár csokis nápolyit most pedig rozskenyérből kettő szendvicset szintén mozogtam ma de még fogok mert ez még a tegnapit is túl előzi...
jún. 3. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!