Fogyókúrázok. Nagyon sokat ettem eddig?
16/L
Szeretnék leadni 1-2 kg.
Sajnos nem mértem le az ételeket:S
reggeli: kisadag párolz zöldség, 3 vékony szelet pulykamell sonka, egy pohár víz.
tízórai: 1 db alma
és most ebédeztem: olyan 25g rántott csirkemell, kis adag párolt zöldség és egy pohár víz.
majd vacsorára: szeretnék enni zöldséget sonkával vagy az nagyon rossz?
Attól függ mikor keltél és mikor fekszel.
Ha reggel 4-kor keltél és este 7-kor fekszel, akkor jó.
De ha 7 körül kelsz és este 10-kor fekszel, akkor jobban el kéne osztani az ékezések.
10-kor volt 10 órai és 10:45-kor már túl vagy az ebéden, akkor és vacsoráig már nem eszel, akkor az koplalás.
A szervezeted pedig ahogy újra ételhez jut, mindent elraktároz.
Szerintem nem a mennyiséggel lesz gong, hanem hogy minimum 2 óra teljen el 2 étkezés között.
klikk a link es szamold ki mennyit eget el a tested egy nap, ha nem csinalsz semmit csak fekszel:
[link] (at lehet valtani kilora/centire, ha mas mertekegyseget mutat)
Ami kaloria kijon azt minimum meg kell enned egy nap. Ha nem, akkor kicseszel magaddal. Ha ennyit nem eszel meg, akkor ehezni fog a tested es csak szenvedsz es a fogyokuranak semmi ertelme. (amugy se, de mind1... :(
4 utan nem eszel, de mikor eszel reggelit? 5kor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!