Túl sokat ettem már? Lehet hízni így?
Ma ettem 3 tojásfehérjés tojásrántottát, amiben zöldségek és 2 szelet pmell sonka volt. Ebédre vagy 200 grammnyi zöldséget 100 gramm pangasiussal ettem. Aztán...gombóc profiterol szósszal együtt. 1 szelet almás süti. Pár szem dió. Már rosszul vagyok de úgy érzem még mindig enném a sütit.
Tegnap hasonló volt a napom, csak ebédre egy kis rizst ettem csmellel és pomelot is ettem és nem ettem ilyen sok profiterolt akkor. Aztán azelőtti nap semmit nem ettem, mert az azt megelőző nap megint majdnem hányásig zabáltam magam profiteroltból is és popcornnal.
Emellett viszont heti 4x -5x járok evezni. Hízhatok így? Amúgy viszont nem eszek édességet , csak szerdán volt a szülcsim és profiterolt kaptam és abból maradt, azt eszem azóta.
Szerintetek? Ma már nem eszem semmit szerintem xd
hülye, hogy lenne már sok.
és ne csinálj olyat, h nem eszel egy napig, mért tenne valaki ilyet? ha pedig evészavaros vagy, fordulj szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!