Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl sokat ettem már? Lehet...

Túl sokat ettem már? Lehet hízni így?

Figyelt kérdés

Ma ettem 3 tojásfehérjés tojásrántottát, amiben zöldségek és 2 szelet pmell sonka volt. Ebédre vagy 200 grammnyi zöldséget 100 gramm pangasiussal ettem. Aztán...gombóc profiterol szósszal együtt. 1 szelet almás süti. Pár szem dió. Már rosszul vagyok de úgy érzem még mindig enném a sütit.

Tegnap hasonló volt a napom, csak ebédre egy kis rizst ettem csmellel és pomelot is ettem és nem ettem ilyen sok profiterolt akkor. Aztán azelőtti nap semmit nem ettem, mert az azt megelőző nap megint majdnem hányásig zabáltam magam profiteroltból is és popcornnal.

Emellett viszont heti 4x -5x járok evezni. Hízhatok így? Amúgy viszont nem eszek édességet , csak szerdán volt a szülcsim és profiterolt kaptam és abból maradt, azt eszem azóta.

Szerintetek? Ma már nem eszem semmit szerintem xd

2014. febr. 8. 17:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 62 cm / 46 kg vagyok
2014. febr. 8. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:
162cm
2014. febr. 8. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:

hülye, hogy lenne már sok.

és ne csinálj olyat, h nem eszel egy napig, mért tenne valaki ilyet? ha pedig evészavaros vagy, fordulj szakemberhez.

2014. febr. 8. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy ha profiterolt, meg pattogatott kukoricát és hasonlókat eszel, akkor a tojásrántottából miért hagyod ki a sárgáját ?! :D
2014. febr. 8. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Mert hülye vagyok :D Nem tudom :D Mindig sárgája nélkül eszem normál napokon. Megszoktam. Azért nem ettem másnap, mert még másnap is olyan rosszul voltam, hogy semmit nem bírtam enni. Illetve hát egy kefirt.
2014. febr. 8. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!