Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat ettem ma?

Nagyon sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggeli : Tojásos lecsó

Ebéd: 2 db cornflakessel panírozott sütőben sült csirkemell + zöldségek

Sajnos emiatt van a legnagyobb bűntudatom megíttam 1l tehéntejet. Eddig 5 hónapja tartottam magam nem ettem két húst csak egyet és tejet sem ittam -20kg van mögöttem most szeretnék izmot építeni de ma nem tudom mi volt velem csak ettem és ettem :/ Ez nagyban befolyásolja a súlyomat ha egy nap jóval többet ettem mint egy átlagoson ? És szerintetek vacsira mit egyek ha már elrontottam ? Mert egy fehérjeturmixot iszok a fehérje miatt.

14/L 57 kg 163cm

2014. jan. 5. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Izmot szeretnél építeni?

Mindig ilyen keveset eszel?

Mit sportolsz?

Egyébként elmondom a véleményem. Rohadtul nem ettél sokat, csak a tej nem kellett volna, bár az egyéb okokból.

Izom építéséhez ENNI KELL, különben nem tud építkezni a szervezet. Ha a leggyorsabban akarsz célt érni, akkor az a cél, hogy jöjjön az izom, és mellé a zsír.

Bár gondolom nem fittnessz bébi külsőt akarsz, csak egy átlagos formás testet.

De ez akkor is kevés.

2014. jan. 5. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Regisztráld be magad a KalóriaBázis.hu-ra, add meg az adataidat amit kér, akkor kiszámolja neked, hogy a napi kcal szükségleted, ill. lebontja, hogy abból mennyi ch-nak, fehérjének és zsírnak kell lennie.

Este, vagy napközben felvésed, hogy a nap folyamát mit ettél és mennyit, ő megmutatja, hogy az egyes összetevőket túllépted, vagy esetleg pl. fehérjéből még van kereted = este még ihatsz tejet, vagy bedobhatsz 1-2 főtt tojást stb.

Felvésed azt is, hogy milyen testmozgásból mennyit végeztél, és a végén kiszámolja, hogy az adott napon mennyit fogytál, vagy híztál.

Kész! Nincs bűntudat, és nagyon jó mankó!

2014. jan. 5. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok, de a tejet nem kellett volna. De egy naptól nem lesz bajod. Nagyon ügyes vagy a 20 kiló leadásával. Nem mindenki mondhatja el magáról ezt ennyi idősesen. Picit lazítottál, nem baj :) Ettől nem történik semmi :)
2014. jan. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!