Sokat ettem ma? Hogy kéne étkeznem? Szeretnék fogyni! Ma még nem fogyóztam, de el szerentém kezdeni, kb ilyen egy napi étrendem ahogy most leirtam! Mindennap rengeteget sétálok, sok heyre gyalog járok, heti szinten taposok gépen, és néha kondi!
reggel 9 körül: 1 sajtos rudacska
1körül: egy nagyon kicsi adag fokhagymakrémleves, utána egy nagyon könnyű sajtos zsemlét elcsipegettem
5körül: zöldsaláta,és egy sajtos zsemle
Hűha!Amit itt leírtál étkezésként az kész katasztrófa.Hogy tisztába légy az alapokkal,olvasd el ezt:
már ne haragudj, de én nem vagyok "ilyenek" és , legalább irnád azt ,hogy "nekik"...
egyébként elolvastam, nem kell retardáltnak nézni. csak tudjátok ezeket én is megtalálom a neten, és a gyakori kérdések arra van,hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat, válaszoljunk mások kérdéseire. a neten persze,mindent megtalálni, de ennek az oldalnak szerintem nem az a lényege hogy mindig belinkeljük a másiknak az első oldalt,amit a google kiad...én szemékyes tapasztalatokra,stb lettem volna kiváncsi, hogy más hogyan tudott lefogyni,stb. de hát mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!