Sokat ettem ma?
16/L Félek hogy nagyon sokat ettem eddig is.sajnos nem mértem le őket hogy mennyi a súlyuk, tudom hogy lekellet volna de elfelejtettem
reggeli: 2 db abonett kenyér, 5db sonka szelet, paprika, paradicsom, kígyóuborkával, megittam egy kamilla teát utána
ebéd: 2db iglo halrudacska, párolt zöldséggel, és még ettem hozzá paprikát, paradicsomot és kígyóubit( kis adag)
nem régiben olyan 14:00kor ettem paprikát, paradicsomot uborkával, felvágtam őket salátának. (kis adag volt) és egy szelet sonka
vacsorára szeretnék enni: úgyanígy paprikát, paradicsomot és uborkát sonkával vagy egyek mást?
És persze fogyókúrázok
Röviden: gyakorlatilag alig vittél be kalóriát.
Ne éheztesd magad. Egyél. Komolyan. A zöldség szuper, de túl kevés kalória, hacsak nem eszel belőle sok kilót. Több fehérje, több zsír nem ártana.
Nahát fogyókúrázni nem így kell...
Kiszámolod a testtömeged szerinti 2g állati fehérjét és 2g szénhidrátot. Ja és mozogni is kéne.
Nem ettél sokat.Ehetnél többet is.
Mondjuk gyümölcsöket!
Sok vizet igyál és este 6 utána ne egyél,nekem ez bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!