Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

16/L Félek hogy nagyon sokat ettem eddig is.sajnos nem mértem le őket hogy mennyi a súlyuk, tudom hogy lekellet volna de elfelejtettem

reggeli: 2 db abonett kenyér, 5db sonka szelet, paprika, paradicsom, kígyóuborkával, megittam egy kamilla teát utána

ebéd: 2db iglo halrudacska, párolt zöldséggel, és még ettem hozzá paprikát, paradicsomot és kígyóubit( kis adag)

nem régiben olyan 14:00kor ettem paprikát, paradicsomot uborkával, felvágtam őket salátának. (kis adag volt) és egy szelet sonka

vacsorára szeretnék enni: úgyanígy paprikát, paradicsomot és uborkát sonkával vagy egyek mást?

És persze fogyókúrázok

2014. febr. 1. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Röviden: gyakorlatilag alig vittél be kalóriát.

Ne éheztesd magad. Egyél. Komolyan. A zöldség szuper, de túl kevés kalória, hacsak nem eszel belőle sok kilót. Több fehérje, több zsír nem ártana.

2014. febr. 1. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Nahát fogyókúrázni nem így kell...

Kiszámolod a testtömeged szerinti 2g állati fehérjét és 2g szénhidrátot. Ja és mozogni is kéne.

2014. febr. 1. 14:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem leírni: ma már tornáztam Rubintra és Béres re is egy fél-fél órát, utána futottam egy fél órát és még később is szeretnék. Huh én meg már nem merek enni mert mindig azt hiszem már túlzásba estem.
2014. febr. 1. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor te már egy igazi rossz fiú vagy... Csak így sosem leszel formás meg vékony...
2014. febr. 1. 15:03
 5/6 anonim válasza:

Nem ettél sokat.Ehetnél többet is.

Mondjuk gyümölcsöket!

Sok vizet igyál és este 6 utána ne egyél,nekem ez bejött.

2014. febr. 1. 15:39
 6/6 VWXYZZS ***** válasza:
Na már megint az este 6 után ne egyél baromság... :D Mondjuk ha már 8kor lefekszel akkor tényleg ne egyél.
2014. febr. 1. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!