Sokat ettem eddig? Kb mennyi kalória lehet?
Ma reggelire két szelet sütős meleg szendvicset ettem (egy fél szelet kenyér+kevés margarin+csirkemell sonka+ sajt ugye ebből 2)
Ebédre pedig töltött káposztát pontosabban csak a tölteléket tejföllel. Nap közben ugró köteleztem , futottam.
Érdekes hogy Karácsony alatt nem híztam egy dekát sem, viszont most egy kilóval többet mutat a mérleg. Szóval szerintetek mennyi kalória eddig amit ettem?
Reggeli kb. 500, az ebéd attól függ, mennyit ettél és mennyire volt zsíros.
Szerintem ez nem vészes, nyugodtan egyél most gyümölcsöt, vacsorára pedig szénhidrátszegény vacsorát.
Az 1 kg "hízás" meg nem hízás, ennyi ingadozás bőven belefér.
Két szelet kenyér kb.100kcal
Vagy 2darab fél szeletet ettél? Akkor 60
Margarin 80körül
Cs.sonka+sajt kb.200
Ebéd kb.500
Második, honnan tudod, mennyi az ebéd? Nem derült ki, mennyit evett, ráadásul csak 1 dl 20%-os tejfölben 200 kalória van, 12%-osban meg 134. De lehet, hogy nem is 1 dl-t evett... Honnan tudod, mennyire volt zsíros a töltelék?
Csak úgy kérdezem...
Az ebédből pont a káposztát nem etted meg?
Vacsorára egyél sok zöldséget, ha már eddig nem sikerült, valamilyen fehérjével.
A margarint pedig dobd ki a kukába, rettentő egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!