Miért nem híztam eddig?
Igen, erőltetett menetben áthaladva nem tud megfelelően felszívódni, ez nekem logikus.
Plusz a tested simán kitalálhatja, hogy begyorsítja az anyagcserét gyors hízás helyett. Bár ha feljött 2,5 kg, az brutálisan gyors hízás... Nekem egy év alatt nem jönne fel annyi durva zabálás mellett, de ez genetika, a legtöbben nem ilyenek. 2,5 kilónál igen jól hasznosult az étel, részvétem. No meg ahhoz is, hogy ennyire túl tudod magad enni, ennyire még nekem se megy folyamatosan.
Nem írtad, h. milyen tevékenységeket csináltál (séta, sport, házimunka, ház körüli munka, szex), így azt sem lehet tudni, hogy a bevitt mennyiségből mennyit égetett el a szervezeted.
A puszta 'működésünk' is igényel valamennyi kalóriát. Lehet, h. még növésben vagy? Ill. elég fiatal, h. gyors és jól működő anyagcseréd legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!