Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem eddig?

Sokat ettem eddig?

Figyelt kérdés

Reggeli: egy kakaóscsiga

Ebéd: 2 kisméretű csírkeszárny rízs és egy kis krumplipüré utána egy banános csoki. Most pedig megettem a másik kakaóscsigát vacsorára ehetek még pl egy gyümölcsöt vagy ma már inkább ne egyik semmit? 16/F

jún. 2. 15:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%

Ide jön egy gyerek egy ártatlan kérdéssel, ti meg egyből nekiestek... 16 évesen nekem sem volt fogalmam róla hogy mi az a BMR. Miért nem lehet normálisan válaszolni, miért jó nektek hogy leosztjátok a helyett hogy segítenétek?? Hát valahonnan meg kell tanulnia, és biológián sajnos ez nem tananyag, legalábbis az én időmben nem volt az.

Kérdező. Ezt így mennyiségek nélkül nehéz megmondani, de szerintem nem sok, én olyan 1200-1400 kalóriára tippelem, ami szintén nem sok. Én egy 52 kilós nő vagyok, a napi súlytartáshoz megfelelő kalóriaigényem kb 1800. De vannak erre kalkulátorok a neten, keress rá.

A kalória ugyan nem sok, viszont az összetétele nem igazán jó, ezek a cukros péksütik nem túl egészségesek.

Amúgy azért kérdezed mert fogynod kell, súlyproblémád van? Mert ha nem, akkor nem hiszem hogy nagyon foglalkoznod kéne ezzel a témával. Ha meg fogyni kell, esetleg kérj segítséget a suliban a védőnőtől ha van olyan.

jún. 2. 18:25
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát kényszerbeteg vagyok és kicsit aggódom de ugye ettől a 2 kakaóscsigátol nem leszek cukorbeteg?
jún. 2. 18:51
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Cukorbeteg különböző genetikai okoktól lehetsz, de főleg attól, ha a kalóriabeviteled tartósan nincs összhangban a fizikai aktivitásoddal. Magyarul ha túl sokat zabálsz hosszú időn keresztül, mellette pedig nem mozogsz. 1000 kalória nem zabálás. Két kakaós csiga sem az.
jún. 2. 18:53
 14/26 A kérdező kommentje:
Mozogtam egy fél órát de kb 2 órával előtte ettem még egy kis csirkeszárnyat meg krumplipürét rízst savanyú uborkát ma még ehetek egy narancsot.
jún. 2. 19:48
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
16 éves vagy. Mindjárt felnőtt, és itt tartasz. Sürgősen vigyenek szakemberhez a szüleid, mert sajnos pszichiátriai eset vagy.
jún. 2. 19:51
 16/26 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a yazo 1786 kalóriát számolt ki egy napra. 41 éves, 174cm és 84 kg férfi vagyok. 76kg a cél. Rosszul számolt az applikáció?
jún. 2. 19:57
 17/26 A kérdező kommentje:
15-ös mi azzal a baj hogy nem szeretnék elhízni? Vannak emberek akik jobban odafigyelnek a testsúlyukra de ettől még nem kell pszichiáterhez fordulni.
jún. 2. 20:20
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Minden mondatodból árad a pszichés probléma. A szüleid nem jelezték még ezt vissza feléd?
jún. 2. 20:27
 19/26 A kérdező kommentje:
Apam nem él velünk anyam pedig nem ér rá délutánonként dolgozik mikor haazérek a suliból akkor keveset beszélünk.
jún. 2. 20:30
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
Így keletkeznek az emberi roncsok és a férfi testbe zárt óvodás kislányok. Jelezd anyukád felé, hogy pszichésen szarul vagy, szorongsz, étkezési zavarod van, és biztosan segíteni fog. Ha nem, akkor magadtól keress egy pszichológust. Akár az iskolában tanárnak is szólhatsz.
jún. 2. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!