Sokat ettem eddig?
Reggeli: egy kakaóscsiga
Ebéd: 2 kisméretű csírkeszárny rízs és egy kis krumplipüré utána egy banános csoki. Most pedig megettem a másik kakaóscsigát vacsorára ehetek még pl egy gyümölcsöt vagy ma már inkább ne egyik semmit? 16/F
Ide jön egy gyerek egy ártatlan kérdéssel, ti meg egyből nekiestek... 16 évesen nekem sem volt fogalmam róla hogy mi az a BMR. Miért nem lehet normálisan válaszolni, miért jó nektek hogy leosztjátok a helyett hogy segítenétek?? Hát valahonnan meg kell tanulnia, és biológián sajnos ez nem tananyag, legalábbis az én időmben nem volt az.
Kérdező. Ezt így mennyiségek nélkül nehéz megmondani, de szerintem nem sok, én olyan 1200-1400 kalóriára tippelem, ami szintén nem sok. Én egy 52 kilós nő vagyok, a napi súlytartáshoz megfelelő kalóriaigényem kb 1800. De vannak erre kalkulátorok a neten, keress rá.
A kalória ugyan nem sok, viszont az összetétele nem igazán jó, ezek a cukros péksütik nem túl egészségesek.
Amúgy azért kérdezed mert fogynod kell, súlyproblémád van? Mert ha nem, akkor nem hiszem hogy nagyon foglalkoznod kéne ezzel a témával. Ha meg fogyni kell, esetleg kérj segítséget a suliban a védőnőtől ha van olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!