Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lennél inkább: anorexiás...

Mi lennél inkább: anorexiás vagy súlyosan elhízott?

Figyelt kérdés

Anorexiás: még nem szorul kórházi kezelésre, csak "zörögnek a csontjai".

Súlyosan elhízott: normál testsúly + 50 kg felesleg.

2023. jún. 29. 17:29
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
60%
Egyik sem. Na jó: inkább súlyosan elhízott lennék, mert könnyebb (nem könnyű! hanem könnyebb) a testet helyretenni, mint a lelket/pszichét.
2023. jún. 29. 17:35
 2/47 anonim ***** válasza:
67%

Voltam súlyosan elhízott, csak nem +50kg, hanem +40kg felesleggel. Nem volt semmi hátrányom belőle, leszámítva a magas vérnyomást, illetve, hogy borzasztóan undorító voltam így visszagondolva. De, a felesleg ellenére jól éreztem magam, boldog voltam, (az önbizalomhiányt leszámítva) sportoltam, fociztam, volt energiám.

Viszont, ha anorexiásnak kellene lennem, az szerintem valami borzasztó lenne. Nem ehetek szinte semmit, mentálisan a padlón lennék, 0 energia.

Szerintem kevesebb az egészségügyi kockázata is egy +40-50kg felesleget nézve, mint az anorexia. Illetve mentálisan is jobban leterhel egy anorexia, mint egy elhízás.

Egyik sem jó, de szerintem több hátránya van egy anorexiásnak, mint egy 50kg felesleggel rendelkezőnek, szóval, ha választani kellene, akkor inkább ez a "mérsékelt" elhízás, mintsem az anorexia, mert +50kg felesleggel még teljes életet lehet élni, tudsz sportolni, mozogni, van energiád, míg ez az anorexiáról nem mondható el.

Túl nagy a két szórás. Úgy izgalmasabb lett volna a kérdés, ha mondjuk a +50kg felesleg helyett +100-zat írsz. Bár, még akkor is inkább az elhízást választanám.

2023. jún. 29. 17:39
 3/47 anonim ***** válasza:
86%
Ha muszáj lenne választanom, inkább a jelentős túlsúlyt választanám. Érdekes szempont, amit az 1, Válaszoló ír, tehát hogy, melyikből lehet "könnyebb" változtatni (ne haragudjatok meg rám, egyik állapotot, élethelyzetet sem ismerem, csak így gondolom, lehet, hogy rosszul).
2023. jún. 29. 17:43
 4/47 anonim ***** válasza:
44%

Ha súlyosan elhízott lennék, lefogynék, ismerem magam.

Viszont anorexiánál mentális oldala is lenne a dolognak, lehet, hogy nem akarnék újra egészséges lenni, vagy képtelen lennék erre. Szóval ott simán benne van, hogy meghalok.

Még jó, hogy sima túlsúlyt választanám.

2023. jún. 29. 17:49
 5/47 anonim ***** válasza:
36%
50 kiló plusszal még mindig "csak" 110 kiló lennék, ami — sajnos — teljesen átlagos dolognak számít jelen korunk kifordult világában. Így magamhoz képest brutálisan le lennék épülve ugyan, viszont olyan alacsonyan van az átlagos színvonal, hogy senkinek fel sem tűnne, hogy ez túlsúly lenne.
2023. jún. 29. 18:10
 6/47 anonim ***** válasza:
67%
Először az anorexiásat írtam volna, mivel felöltözködni könnyebben fel lehet. Aztán belegondoltam, hogy vajh a hurkáim vagy a csontjaim látványa töltene el nagyobb elégedettséggel és rájöttem, hogy bizony a háj szebb, mint a kiálló bordák. Szóval inkább elhízott!
2023. jún. 29. 18:12
 7/47 anonim ***** válasza:
20%
50 kilót le lehet adni kb 2 év alatt, anorexiából meg százszor visszaesve esetleg felnőttkorodra kikecmeregsz.
2023. jún. 29. 18:17
 8/47 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén én inkább anorexiás. Túlsúlyos vagyok és világ életemben ezzel küzdöttem, fogyás, hízás, fogyás, hízás. De ha lefogytam se voltam vékony csak normál. Amikor iskolába jártam abban az időben a nagyon vékony lányok voltak a szépségideálok. Rájuk mindig hajtott több srác, a külsejük miatt sosem kaptak visszautasítást, ha az arcuk nem volt szép, akkor sem. Ezért bennem az ragadt meg, hogy a vékonyság, még ha kóros is, de szebb, mint a hurka. Plusz olcsóbb is nem enni :D
2023. jún. 29. 18:18
 9/47 anonim ***** válasza:
23%

Nos, igen... Vagy azt látná magán az ember, hogy csonttá aszalódott, és nincs már semmi teste, vagy azt, hogy halomban áll a rengeteg zsírja, a hasához meg ha hozzáér, lötyögni, remegni kezd az egész, azonnal hullámzik a rengeteg háj.

Mentálisan még mindig kellemesebb a túlzott bőség látványa mint az, hogy elfogysz. Még mindig kellemesebb érzetet kelt általában az agynak ha inkább azt látod hogy egyre jobban terjedsz szét mindenhová és egyre lejjebb lóg a hasad, mint hogy be legyél esve, és csont és bőr legyél, csak váza a testednek.

2023. jún. 29. 18:20
 10/47 anonim ***** válasza:
16%

Feedee vagyok. A súlyom jelenleg kb.182kg, 173cm magas vagyok. Imádok ennyire elhízott lenni, és mindig sokkal-sokkal kövérebb akarok lenni, minimum a mostnai súlyom duolája! Ez teljesen komoly! Imádok hatlamas lenni és úgy érzem, hogy sosem elég, mindig csak többet és többet akarok!

Ez van, le lehet pontozni, de akkor is ez vonz engem, minden velejáró esetleges egészségügyi probléma ellenére! Tisztában vagyok mindennel, de egyszerűen ezt a látványt imádom megszállottan, ahogyan egyre nagyobb leszek és nagyobb, egyre jobban dagad a pocakom és egyre több lötyögő , puha háj lóg róla és a testem minden részéről!🥰🥰🥰 Imádom a háj általi selymes puhaságot és mindig többet akarok belőle! Minél kövérebb vagyok, annál türelmetlenebbül akarok egyre nagyobb lenni! Elmondhatatlanul imádom!!🥰🥰🥰

2023. jún. 29. 18:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!