Miért kell diétában sok gyümölcsöt enni?
A GYÜMÖLCS EGÉSZSÉGES, HOZZÁTARTOZIK A MINDENNAPI KAJÁHOZ!!
Ezt fogd már fel, te barom.. Senki se beszélt itt több kg gyümölcsről.. Istenem és még te hülyézel le másokat.. Vááá
"A GYÜMÖLCS EGÉSZSÉGES, HOZZÁTARTOZIK A MINDENNAPI KAJÁHOZ!!
Ezt fogd már fel, te barom.. Senki se beszélt itt több kg gyümölcsről.. Istenem és még te hülyézel le másokat.. Vááá
"
Hozzá 1-2 szem néha, ennyi. De nem napi fél kiló, meg az, hogy ezzel fedezed a ch nagyját, te meg ezt fogd fel.
Senki nem monda, hogy nem egészséges. Én is ettem elég sokat a nyáron.
De nekem belefért....
Ha a bevitt kalóriát akarod csökkenteni, akkor az első, amit el kell hagyni, az a gyümölcs lesz. Legjobb lecserélni zöldségre, ami VALÓBAN összetett szénhidrát és szintén jó vitaminforrás.
Ha valaki fogyni akar, akkor nincs szüksége a gyümölcsben található fölösleges kalóriákra, mert helyette a fontos (eszenciális) tápanyagokat kell biztosítani.
Ha én 1500 kilokalóriás étrenden vagyok, ami éppen elég a szükséges fehérje, telítetlen zsír és összetett szénhidrát bevitelre, akkor nem fogok még CUKROT (abszolút semmilyet sem!!!!) bevinni, mert nincs rá szükség. És a zöldség rosttaralma sokkal nagyobb és jobban is telít, mint a gyümölcsök.
Ezt kéne megérteni!
Persze, nyugodtan egyél gumicukrot, sütit diéta alatt, hiszen a gyümölcsöt kell először elhagyni :)
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan.
"1-2 szem? Remélem nemsokára meghalsz hiánybetegségekben, te nagyokos :))"
vitamin és ásványi anyag csomagról még nem hallottál? Akkor ki is fog hiánybetegségben szenvedni? ;)
17:32
A CUKROT TE HÚGYAGYÚ4444
Tudod mi az???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!