Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hete nem eszek "semmit",...

2 hete nem eszek "semmit", egy dkg-ot nem fogytam, miért?

Figyelt kérdés

PM alulműködésem van sajnos, ezzel kezdem. Van is miből fogyni (160/85). 2 hete napi csak csirkehúst eszem (1kg 3 napra elég) plusz répát, karfiolt, brokkolit... szóval zöldségeket. Nyilván nem vártam arra, hogy egyből lemegy 10kg, de azért 1-1,5 jól esett volna :( de nem :( az egész életem ebből áll ki, a gyógyszeremet nem tudják beállítani, hogy ne működjek alul... egyszer sikerült fogynom adipexel, 3 évig tartottam is, de volt egy terhességem ami megszakadt, akkor felborult az egész hormonháztartásom és a levegőtől is híztam, akkor jött vissza az adival leadott 30ból 15 :( és azóta az istennek sem mozdul lefelé :(

Ja, és szívbeteg is vagyok mellé, hogy jól érezzem magam, tehát semmi megterhelő sportot nem végezhetek :(

valakinek ötlet, hogy mit csináljak, mielőtt felkötöm magam? 32 éves vagyok

2022. szept. 24. 20:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
55%
30. rosszul olvastad, 3 kiflitől (2 ebédre, 1 vacsorára)
2022. szept. 27. 21:32
 32/36 A kérdező kommentje:
nem. a pajzsmirigy alulműködéstől. sport mellett. Versenytáncos voltam. ha tudnád, milyen ez a betegség, nem magyaráznál. de nem tudod.
2022. szept. 28. 20:11
 33/36 anonim ***** válasza:
75%
32: tudom, milyen, fentebb írtam, hogy PM alulműködéssel, hashimotoval fogytam 50 kilót.
2022. szept. 28. 21:54
 34/36 A kérdező kommentje:
és azt hallottad már, hogy nincs két egyforma ember??...
2022. szept. 30. 16:33
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan, áltasd csak magad.
2022. szept. 30. 17:08
 36/36 A kérdező kommentje:
Mivel áltatom magam? egy anonim oldalon, mi a fészkes fene értelme lenne hazudni? áh mindegy, hagyjuk. Törlöm is a saját kérdéseim közül, akkor nem jelzi ha jön válasz, nem érdekel a kötekedés.
2022. szept. 30. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!