Most tényleg kövér vagyok az adatok szerint vagy csak én képzelem magam annak? 168cm és 49 kg Mindig kövérnek érzem magam, pedig rengeteket fogytam. Nagyon sokat is tornázok, keveset eszek van amikor egész nap semmit semmit. Képet nem rakok fel.
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 16:53
1/11 anonim válasza:
Nem kövér vagy, hanem agyilag beteg.
2/11 anonim válasza:
Ez már beteges. Inkább híznod kéne.
Én 168/52 vagyok és túl vékonynak találom magam, de nem tudok hízni sajnos.
4/11 anonim válasza:
Dehogy vagy kövér. Ha az alakod nem tetszik akkor táplálkozz egészségesen,rendszeresen és formásodj kicsit.
5/11 anonim válasza:
Ha kövérnek hiszed magad nyugodtan fogyj. A mozgás sosem árt én is 49 vagyok csak egy kicsit kisebb nálad én is kövérnek látom magam de amint megy le egy kicsi sokall jobban éreztem magam. És mielőtt valaki le szólna orvosom is mondta hogy cérna vékonynak kell lenem. A testemnek jobb az. 55 kg voltam és most 49 vagyok de a 47 akarom elérni. Jól teszed ha fogysz szép leszel :) És jól fogod érezni magadat. Csak ne felejts el sok gyümölcsöt enni. És még egy jó tanács ne az ételek jó izéért egyért ha nem mert táplálni kell a testet.
6/11 anonim válasza:
csináltass szemüveget vagy cseréld ki a tükröt. Kezdesz anorexiás méret lenni. 55 kg-nak kellene lenned.
7/11 anonim válasza:
Nem kell 55 nek lenni az gáz közel a 60
8/11 anonim válasza:
És nem anorexiás méret ez még nem az van akinek kifejezetten csinos a soványság ha 35 lenne az már gond de 49 hol gond neked? egy kiló és 50 én is 49 vok akkor már én is az vok nekem meg azt mondják fogyhatnék mert jó az alakom
9/11 anonim válasza:
168 centihez elvileg 58 az ideális. Persze sok mindentől függ (edzettség, genetika stb.), de a lényeg, hogy ne terjeszd már az anorexiás tévképzeteidet.
10/11 anonim válasza:
A súly önmagában nem minden. Vannak, akiknek erősebbek a csontjaik, és az sem mindegy, hogy mennyi a testzsír %. Ugye 1 kg izom térfogata kevesebb, mint 1 kiló hájé.
De a 49 mindenképpen kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!