Hogyan tudnék fogyni? Adatok lent
Olvasd el ezt:
Állíts össze magadnak egy egészséges étrendet, ez a legfontosabb (semmi cukor, semmi gyorskaja, semmi fehérkenyér, semmi pia, semmi cigi). Sétálni azért csak tudsz napi 1 órát, nem?
Na! Akkor első körben a cigit azonnal leteszed. Szívbeteg vagy! Meg akarsz halni? Mert akkor jó úton jársz afelé... Cigivel eleve nem lehet egészségesen élni, se fogyni, se edzeni. Megjegyzem, az örökölt asztmáddal nem csoda ha fulladsz, ha közben kátrányozod a hörgőidet...
Fogadni merek, hogy 1-2 hónapon belül a leszokást követően már akár futni is tudnál.
A cigivel párhuzamosan pedig tessék átállni a rendes étkezésre: rizs, húsok, zab (nem müzli, hanem zab!), zöldségből biztos van ami ízlik, ha más nem csináld meg salátában hússal. Igyál legalább napi 3-4 liter nem cukros folyadékot! A kávé maradhat ha nagyon muszáj, de nem javaslom azt se. A cukor helyett inkább édesítőt, de legjobb ha azt se!
Az 1 doboz cigi is cigi! A befulladás nem elég intő jel?
A folyadékot pedig erőltetni kell az elején. Már a szervezeted megszokta, hogy nem kap, ezért csak vészhelyzetben jelez. Ha nem ízlik magában a víz, akkor igyál limonádét (cukor nélkül) vagy tegyél bele valami gyümölcsnek a levét, vagy zöld teát vagy bármilyen teát, ami ízlik. Édesítővel próbálkozhatsz, ha csak édesen szereted, az nem hizlal (viszont nem is egészséges).
Megkérdezhetem, hogy milyen szívbetegséged van? Billentyű, pacemaker?
Akkor járj Photoshop tanfolyamra :P
Szerintem elmondtam, amit tudtam. Csodák nincsenek. Keményen kellene edzeni, de legalább sétálni biztosan kell napi 1 órát. Le kell tenni a cigit, és összeállítani egy egészséges étrendet, ami inzulinbarát (no cukor).
Ha ezt megteszed, akkor van esélyed rá, hogy ilyen vagy ehhez hasonló legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!