Hogyan tudnék fogyni? Adatok lent
Figyelt kérdés
sziasztok 18 éves vagyok, 156 cm és 58 kiló... ez eddig oké (bár szüleim szerint sok), viszont nem vagyok vékony... deréktájt körbe mértem magam reggel és 77cm, fenekemnél pedig 101 cm.. ez nagyon gáz még suli időre szeretnék jó alakot segítsetek pls!!!! (jahm testmozgást nagyon nem végezhetek mert gyenge szervezetem van, szív beteg vagyok illetve túl sok mozgástól kifulladok örökölt asztma miatt)2012. júl. 1. 10:06
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2012. júl. 1. 14:21
12/12 anonim válasza:
Cigi leszokáshoz tudom ajánlani a szotyit,mogyorót,meg ilyeneket.Én 28.án lesz egy éve,hogy leszoktam,próbálkoztam előtte fokozatosan egyre kevesebbet szívni,de beütött egy-egy stresszes nap és a napi 2-3 szál vissza ugrott 15-20-ra.Úgy voltam vele mindig,hogy ha 1 napot kibírok,akkor már le fogok szokni.De nem ment az egy nap,csak egyszer 2011 07 28.-án,azóta nem cigizek. :) 9 év után letettem,nem azt mondom,hogy könnyű,mert valamelyik nap is azt álmodtam,hogy szívom azt a szart és elrontottam az eddig elérteket.Élethű rémálom :( :) Az első 2 hét brutális,főleg ha a környezeted is szívja.De hidd el,hogy megéri.Az a lényeg,hogy ne odázd a dolgot,hogy : csak még egy utolsó,meg ilyenek,határozd el nagyon keményen és rakd le! Aztán érezd a büszkeséget,hogy nem vagy drogos és a kokainnál is nehezebb leszokni róla(állítólag).És elmondhatod majd magadról,hogy micsoda erős akaraterőd van.Nagyon jó érzés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!