Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is van úgy hogy az egész...

Más is van úgy hogy az egész élete fogyókúrából áll?

Figyelt kérdés
És szinte hasztalan,mert képtelen lefogyni?
2012. júl. 1. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
én leadtam 26-27 kgot és 72re lementem,aztán úgy gondoltam hogy most elengedhetem magam kicsit mert eleget fogyókúráztam most már annyit akarok enni amennyit a szemem megkíván erre visszajött 10 kg most 82kg vagyok,nem látszik annyira rajtam a felesleg de azért még is zavar,úgyhogy a jojó effektus miatt mindig fogyózok.
2012. júl. 1. 17:31
 2/3 Smartguy86 ***** válasza:

A fogyókúra nem kúra, hanem életmódváltás. Alapesetben egész életedben kell csinálnod, amit elkezdtél. Ezért ne éhezéssel meg vízen+főtt tojáson akarjatok már lefogyni, hanem egészséges étrenddel meg sporttal!

A külsődet az határozza meg, amilyen életmódot folytatsz. Ha te kúrázol, aztán elengeded magad, akkor pont olyan leszel, mint előtte... vagy rosszabb, mert pl. az éhezéssel lelassul az anyagcsere, lepusztul az izomzat, így a szervezet amint tud elkezd raktározni.

Olvass:

[link]

2012. júl. 1. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Én már belenyugodtan, hogy vagy kövér vagy éhes leszek egész életemben.

Most inkább az éhes fejezetnél tartok.

2012. júl. 1. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!