Most tényleg kövér vagyok az adatok szerint vagy csak én képzelem magam annak? 168cm és 49 kg Mindig kövérnek érzem magam, pedig rengeteket fogytam. Nagyon sokat is tornázok, keveset eszek van amikor egész nap semmit semmit. Képet nem rakok fel.
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 16:53
11/11 KJUsul válasza:
Na jó, itt túl sok hülyeséget olvasok...
Kicsit kevésnek tűnik ehhez a magassághoz, de számolni kell a csontozattal is! Vastag vagy vékony? Lehet, hogy nagyon vékony csontú, akkor kisebb testsúly is megfelelő lehet, bár ennyi magassághoz szerintem ez is bőven oké, még vékony csontozattal is.
De ha vastag, erős csontozata van, sokat sportol, akkor ez a testsúly már tényleg nagyon kevés. Az ideális testsúly egészséges táplálkozás esetén magától beáll. Nem kell se hízó-, se fogyókúrázni, mert a az egészségesen táplált test pontosan "tudja", miből mennyire van szüksége és mennyinek kell lenni a súlyának. Ajánlani tudom Harvey Diamond: Testkontroll címú könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!