2 hete nem eszek "semmit", egy dkg-ot nem fogytam, miért?
PM alulműködésem van sajnos, ezzel kezdem. Van is miből fogyni (160/85). 2 hete napi csak csirkehúst eszem (1kg 3 napra elég) plusz répát, karfiolt, brokkolit... szóval zöldségeket. Nyilván nem vártam arra, hogy egyből lemegy 10kg, de azért 1-1,5 jól esett volna :( de nem :( az egész életem ebből áll ki, a gyógyszeremet nem tudják beállítani, hogy ne működjek alul... egyszer sikerült fogynom adipexel, 3 évig tartottam is, de volt egy terhességem ami megszakadt, akkor felborult az egész hormonháztartásom és a levegőtől is híztam, akkor jött vissza az adival leadott 30ból 15 :( és azóta az istennek sem mozdul lefelé :(
Ja, és szívbeteg is vagyok mellé, hogy jól érezzem magam, tehát semmi megterhelő sportot nem végezhetek :(
valakinek ötlet, hogy mit csináljak, mielőtt felkötöm magam? 32 éves vagyok
"Ja, és szívbeteg is vagyok mellé,"
"elengedtem, hogy szerezzek eredeti adit mert nem lehet kapni"
Azt ugye tudod, hogy azért nem lehet kapni, mert károsította a szívet? Ha beszednéd, rövid úton kórházba kerülnél, rosszabb esetben temetőbe;s a korábbi kúra is hozzájárult a mostani szívproblémádhoz. Pajzsmirigy-betegeknek akkor sem ajánlották, amikor még forgalomba lehetett hozni.
Egyszer számold össze, hogy az egész napi fogyasztásod mennyi; a felhasznált olajat is mérd stb. Akkor kiderül, mennyi is az annyi.
nincs benne olaj, sütőben sütök mindent.
10es, akkor nálam miért nem működik?
ha 1600 helyett 1200 lesz, a 800al akkor is mínuszban vagyok és akkor se tudnék miből raktározni
Nem fogok kardiózni, van egy 6 éves gyerekem, szeretném felnevelni... nem tudom neked mi a bajod, én már műtve is voltam ezzel, nem szeretnék tepsire kerülni a futógépről...
Ha pm alulműködésed van, nem kéne dietetikussal konzultálnod és beállított étrend szerint enned?
Emellett fejben sem vagy elég elszánt, ha 2 hét után már ilyen ingerült vagy. 2 hét semmi, nem is érdemes mérlegre állni.
Szerintem kérj étrendet, tartsd be és próbáld természetesnek venni, hogy mostantól így étkezel. Ha keveset eszel egyoldalúan és csak a dekagrammok lebegnek a szemed előtt, a stressz hormonok is szépen működnek, ami nem jó, ha eleve problémás a hormonháztartásod.
elszánt vagyok, nem feladtam, hanem segítséget kértem. és azért vagyok ingerült, mert egyből az jött le kb, h biztos nem azt-annyit eszek (pl. olaj mennyi van rajta - semennyi), meg másból sem áll ki az oldal, csak a kalóriadeficitből, minden kérdésre nagyon okosan mindenkinek ez a válasza, de ha valakinél ez nme jön be akkor megáll a tudomány. Csak ilyenkor senki nem gondolkodik el, hogy a 100 kérdezőből lehet, hogy 10nek ugyan ilyen baja van, simán meghazudtolják őket, hogy biztos nem annyit, biztos nem úgy, stb...
örülök, hogy a csirkemellet meg a répát meg tudom venni, nem tudnék dietetikus által készített étrendet követni, mert nincs rá pénzem (meg dietetikusra se)
De a kalóriadeficit bejön, egészséges embereknél. Pm probléma speciális étrendet igényel, dietetikus pedig van a kórházakban is.
Én voltam már vegán, cukor és lisztmentes étrenden is, sose fizettem többet, mint egyébként.
"azért vagyok ingerült"
Jogos az ingerültséged, de nem a válaszolókra, hanem magara.
Kérdésed nem elégíti ezeket a követelményeket:
a kérdés (adott esetben a válasz) legyen
- egyértelmű és
- tartalmazza a szükséges és elégséges feltételeket.
.
Kérdésed alapján nem lehet ezen feltételeknek megfelelő választ adni.
Keress szívet nem megterhelő mozgásformát. A szervezet meg nem kimondottan tartalékol, csak így egyszerűbb megfogalmazni. Valójában adaptálódik az alacsonyabb energiabevitelhez. Főleg ha hirtelen extrémebb módon megvonod. A végtelenségig nem is egészséges csökkenteni. Az amúgy is épeszű embereknek élhetetlen, hogy ezer valahàny kalórián vegetálnak.
Amúgy az energiadeficit valóban nem mindenkinek hoz eredményt ömmagában.
Egyénfüggő.
Az a biztos, hogy ha reális idő alatt nem fogysz,valami nem jó, és változtatni kell rajta.
Megoldás: egyél valamivel többet , minőségi ételekből, a zsírra is szükség van. Egészségtelen a túlzott megvonása.
Talán változtass a jelenlegi tápanyag arányokon,
illetve legyél türelmesebb.
2 hét az egy nagy semmi. Majd 2-3 hónap múlva hisztizz, ha nem fogysz , a fenti feltételek mellett sem.
Akkor újra mérlegelni kell min tudsz változtatni.
Senki sem mondta hogy könnyű menet lesz. Lefogyni rohadt nehéz, de nem lehetetlen. Addig kell próbálkozni amíg meg nem találod azt az utat ami számodra a legjobb. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!