2 hete nem eszek "semmit", egy dkg-ot nem fogytam, miért?
PM alulműködésem van sajnos, ezzel kezdem. Van is miből fogyni (160/85). 2 hete napi csak csirkehúst eszem (1kg 3 napra elég) plusz répát, karfiolt, brokkolit... szóval zöldségeket. Nyilván nem vártam arra, hogy egyből lemegy 10kg, de azért 1-1,5 jól esett volna :( de nem :( az egész életem ebből áll ki, a gyógyszeremet nem tudják beállítani, hogy ne működjek alul... egyszer sikerült fogynom adipexel, 3 évig tartottam is, de volt egy terhességem ami megszakadt, akkor felborult az egész hormonháztartásom és a levegőtől is híztam, akkor jött vissza az adival leadott 30ból 15 :( és azóta az istennek sem mozdul lefelé :(
Ja, és szívbeteg is vagyok mellé, hogy jól érezzem magam, tehát semmi megterhelő sportot nem végezhetek :(
valakinek ötlet, hogy mit csináljak, mielőtt felkötöm magam? 32 éves vagyok
baszki... minden kérdésnél az van, hogy kalóriadeficit kell, és akkor fogysz. pont. ennyi. nálam elég durván kalóriadeficit van, de NEM fogyok... mit tárol? amit beviszek az kevesebb kb mint ami a lélegzéshez kell... akkor mégis mit tárolna? nemár.. ezt még velem se etetitek meg...
(bocs, de ilyen már a hozzáállásom ebben a témakörben, mert mikor adit kerestem, mindenki a fenti mondatot mantrázta, kalóriadeficit, kevesebbet vigyél be mint amit elhasználsz és fogysz... erre azt csinálom, elengedtem, hogy szerezzek eredeti adit mert nem lehet kapni, és ez se megy, most meg jöttök azzal, hogy a semmiből raktározok?! nemár... )
Deficit kell bizony. De neked túl nagy a deficit. Nem tárol, ez csak egyszerűsített leírás. Hanem amikor túl kevés energiát kap, elkezd kevesebb energiából mukodni. Tehát ha az alapanyagcsered pl 1600 kcal es te 800at eszel egy nap, akkor par nap mulva az alapanyagcsered 1200 lesz es mar nem is leszel akkora deifictben.
Pajzsmirigyeskent meg meg sokkal nehezebb az egesz. Szenhidratot is kellene szamolnod, reggeli kozepes, tizorai kevesebb, ebed legtobbtobb, uzsi kevesebb, vacsi kozepes
Pl 30 20 60 20 30 vagy azt elosztva ami a te napi ch adagod.
Sajnos ilyen hatterrel csak sok sok turemellel, szamolassal es sporttal fogsz tudni fogyni
“ akkor mégis mit tárolna? nemár.. ezt még velem se etetitek meg...”
Ez van, ha az ember nem figyel biosz órán…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!