Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hete nem eszek "semmit",...

2 hete nem eszek "semmit", egy dkg-ot nem fogytam, miért?

Figyelt kérdés

PM alulműködésem van sajnos, ezzel kezdem. Van is miből fogyni (160/85). 2 hete napi csak csirkehúst eszem (1kg 3 napra elég) plusz répát, karfiolt, brokkolit... szóval zöldségeket. Nyilván nem vártam arra, hogy egyből lemegy 10kg, de azért 1-1,5 jól esett volna :( de nem :( az egész életem ebből áll ki, a gyógyszeremet nem tudják beállítani, hogy ne működjek alul... egyszer sikerült fogynom adipexel, 3 évig tartottam is, de volt egy terhességem ami megszakadt, akkor felborult az egész hormonháztartásom és a levegőtől is híztam, akkor jött vissza az adival leadott 30ból 15 :( és azóta az istennek sem mozdul lefelé :(

Ja, és szívbeteg is vagyok mellé, hogy jól érezzem magam, tehát semmi megterhelő sportot nem végezhetek :(

valakinek ötlet, hogy mit csináljak, mielőtt felkötöm magam? 32 éves vagyok

2022. szept. 24. 20:37
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem viszel be elég kalóriát, akkor a tested "tároló üzemmódba" kapcsol. Ne próbálj gyorsan fogyni, mert annak nincs értelme, nem egészséges. Számold ki, hogy naponta mennyi kalóriát égetsz el (Én ezt az oldalt használom, szerintem egész pontos: [link] és abból a napi bevitelhez vonj ki kb. 500 kalóriát. A kalória számolásához én a kalóriabázis alkalmazást használom és van hozzá egy facebook csoport is, ahol meg szokták osztani, hogy mennyit fogytak és segítenek egymásnak az emberek, de hasonló alkalmazás a yazio is, ami szintén alkalmas kalória számolásra.
2022. szept. 24. 20:59
 2/36 anonim ***** válasza:
80%
(A linket másold ki, ne kattints rá, mert a gyakorikérdések valamiért a zárójelet is a link részének gondolta, vagy itt kattints rá: [link] )
2022. szept. 24. 21:00
 3/36 anonim ***** válasza:
68%
Azért, mert a kalóriabeviteled a szinten tartáshoz elég.
2022. szept. 24. 21:28
 4/36 A kérdező kommentje:

baszki... minden kérdésnél az van, hogy kalóriadeficit kell, és akkor fogysz. pont. ennyi. nálam elég durván kalóriadeficit van, de NEM fogyok... mit tárol? amit beviszek az kevesebb kb mint ami a lélegzéshez kell... akkor mégis mit tárolna? nemár.. ezt még velem se etetitek meg...

(bocs, de ilyen már a hozzáállásom ebben a témakörben, mert mikor adit kerestem, mindenki a fenti mondatot mantrázta, kalóriadeficit, kevesebbet vigyél be mint amit elhasználsz és fogysz... erre azt csinálom, elengedtem, hogy szerezzek eredeti adit mert nem lehet kapni, és ez se megy, most meg jöttök azzal, hogy a semmiből raktározok?! nemár... )

2022. szept. 24. 22:29
 5/36 anonim ***** válasza:
90%
A séta nem megterhelő sport. Naponta minimum 1, de inkább 1,5-2 óra séta+nyers zöldségek, gyümölcsök is, és mindjárt fogyni fogsz. Ne egyél meg naponta 33 deka húst, az káros. Elég unalmas étrended lehet, ha tényleg csak ezt eszed. Pedig lehetne rostban gazdag gabonaféléket is.
2022. szept. 24. 23:47
 6/36 anonim ***** válasza:
73%

Deficit kell bizony. De neked túl nagy a deficit. Nem tárol, ez csak egyszerűsített leírás. Hanem amikor túl kevés energiát kap, elkezd kevesebb energiából mukodni. Tehát ha az alapanyagcsered pl 1600 kcal es te 800at eszel egy nap, akkor par nap mulva az alapanyagcsered 1200 lesz es mar nem is leszel akkora deifictben.

Pajzsmirigyeskent meg meg sokkal nehezebb az egesz. Szenhidratot is kellene szamolnod, reggeli kozepes, tizorai kevesebb, ebed legtobbtobb, uzsi kevesebb, vacsi kozepes

Pl 30 20 60 20 30 vagy azt elosztva ami a te napi ch adagod.

Sajnos ilyen hatterrel csak sok sok turemellel, szamolassal es sporttal fogsz tudni fogyni

2022. szept. 25. 00:01
 7/36 anonim ***** válasza:
25%
És mi lenne ha elfogadnád magad olyannak amilyen vagy, és próbálnál boldog életet élni?
2022. szept. 25. 05:21
 8/36 anonim ***** válasza:
0%

“ akkor mégis mit tárolna? nemár.. ezt még velem se etetitek meg...”

Ez van, ha az ember nem figyel biosz órán…

2022. szept. 25. 06:17
 9/36 anonim ***** válasza:
0%
Én már eljutottam arra a szintre, hála az égnek, hogy a tároló üzemmódból csapom le a kilókat. :-D Az sem kell, minek? Nekem sem szabadna edzeni, mert korábban volt probléma a szívemmel, és szövődményes lett. De ennek ellenére napi szinten 2 órát lenyomok, és ebben kardió is van. Rohadt vékony lettem az évek során, és feszes, ám ennek ellenére nem érzem jól magam, mert mindig van miből fogyni :-D Ez egy kicseszett ördögi kör.
2022. szept. 25. 06:27
 10/36 anonim ***** válasza:
68%
#4 Lehet azért van minden kérdésnél, mert így van? Te azt hiszed, hogy ha alig eszel, akkor az egyik hétről a másikra lefogysz, de nem így van. Minek írod ki a kérdést, ha nem fogadod meg a többiek tanácsát?
2022. szept. 25. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!