Miért bántjátok a súlyosan elhízott embereket ?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 12:31
83/96 anonim válasza:
Hogy kezdted el, mit haladtál eddig?
84/96 anonim válasza:
Sziasztok! Végül meg tudtak mérni... A lényeg, hogy 200 kilónál több vagyok, a múlt héten...😞☹ Lehet,hogy ez a bajom...
Hogy kezdtem ? Be lett fizetve éttermi menükre, mert azt kihordják. Ezek rendes főtt kaják... Csak a mennyiséget nem tudom csökkenteni. Amellett hoznak alkalmanként az ismerős lányok is, rendes kaját is, mert ők otthon főznek. Hétvégén mindenki itt van, 3-an, 4-en, csináltak könnyű ételeket, csak nekem nem volt elég. Nem várhatom ezt el tőlük... A gyorsételeket részben tudom mellőzni, mert több forrásból kapom az ételt. Ha jóllakok, az több adag étel, de úgy csak napi kétszer eszek.
85/96 anonim válasza:
Írtam már többször, hogy nem tudok menni, csak itthon. Rövid távokat. Tavaly is itthon voltam ez miatt, Idén is ez lesz, bezárva a 4 fal közé. Végül is az udvarra, kertbe ki tudok menni, hamar le kell ülnöm. Nézzük a forgalmat. Hiába visznek el kocsival, nem bírok ki egy Spar bevásárlást sem. Ennyit tudnak segíteni. Azért jönnek hozzám, ki amikor ráér, ne legyek egyedül. Mert velem nem lehet programot csinálni, el szoktak menni még Pestre az Árkádba is. Tudjátok hogy az milyen hosszú ? Mindig le kell ülnöm.
86/96 anonim válasza:
Ehhez képest jól bírja a szervezetem mert nem fáj semmim. Lelkileg fáj, igen. Vérnyomásomra szedek gyógyszereket, örökké...De így kordában tartható. Meg ha menni kell, fulladozok. Ülve nem. Más bajom nincs !🙂😊🤗 Szóval próbálkozom, ez hosszú folyamat lesz. Elég részletes volt ?
87/96 anonim válasza:
Kezdetnek jó, de ennél tovább kellene menni.
88/96 anonim válasza:
Ha kaját nem számolsz, honnan tudod, hogy jó úton vagy?
90/96 anonim válasza:
88. A kalória számlálós módszer ? Idővel megtanulom azt is. Csak jobb úton vagyok egy kicsit ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!