Miért bántjátok a súlyosan elhízott embereket ?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 12:31
51/96 anonim válasza:
Kérdező. A kérdés az, hogy te akarsz e fogyni vagy nem.
Ha igen, tégy érte.
Ha nem, az is a te döntésed.
Röviden és tömören ennyi.
Az életben mindig van ok arra, ha valaki bántani akar valakit.
Most a kövérségedtől elvonatkoztatva írom, hogy rosszindulatú emberek mindig is lesznek.
Ha bánt, hogy le dagadt disznósznak, lefogyhatsz, csak akarni kell. De egyet jól véss az eszedbe. Soha nem lesz olyan, hogy mindenkinek megfelelj. Nem is kell. Egy embernek felelj meg. Magadnak.
Akik azt mondják fogyk, hodd el azok akarnak jót. Akik bántanak a súlyod miatt, azok is, mert motiválnak még ha bunkó módon is.
Ennyi.
52/96 A kérdező kommentje:
51 # Köszi 🙂😊🤗
2022. febr. 21. 06:23
53/96 anonim válasza:
Gyomorgyűrűt nem ajánlott még az orvos vagy valaki? Nem fogsz tudni annyit enni mint most mert a gyűrű nem engedi a gyomrodat tágulni egy adott méretnél.
54/96 anonim válasza:
Igen, én vagyok a kalóriás. Amúgy szoktam rád gondolni, mármint, hogy remélem, hogy sikerül. :)
55/96 anonim válasza:
# 53 Szia ! De, szóba került már. Van bypass műtét is. Ezek komoly beavatkozások, szóval meggondolandó... nem tudom....🤔
57/96 anonim válasza:
Kedves Privát ! Miért kellett ezt írnod, kedves vagy....
58/96 anonim válasza:
57: mit írt? Privátban is mutathatod, de már a második kérdés alatt látom, és kíváncsi lettem.
59/96 anonim válasza:
Szia ! Azt, hogy ne fogyjak le, ne hallgassak a rosszindulató válaszolókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!