Mennyi idő míg eltűnik a lógó bőr?
19 éves férfi vagyok és le akarok fogyni legalább 50kg-ot (most vagyok 132kg és 181 cm)
Az érdekelne, hogy mennyi lenne kb a lógó bőr rajtam? Sajnos nagyon sok striám van az egész testemen pl a hasamon is.
Érdemes lenne valamit szedni diéta alatt, amivel javíthatok a bőrömön?
Mennyi idő után húzódik vissza? Csak műtéttel tűntethető el teljesen?
Még fiatal vagy, ha most lefogysz akkor van esélyed arra hogy a bőröd alkalmazkodni tudjon. Amivel még tudsz ezen segíteni, az a súlyokkal való edzés, mivel egyrészt ha szedsz fel izmot akkor 80kg ig bőven elég lenne lemenned és a zsírnak a helyét ki fogja tudni tölteni az izom.
Ha szerencséd van akkor vissza megy a bőröd, ha nem akkor sajnos műtét. Miután elérted az ideális súlyt azután érdemes a műtéttel egy évet várnod.
Sajnos a bőrödet nem lehet szerekkel visszafeszesíteni.
Nekem 28 kg ment le és nem lóg a bőröm, de karon, combon vannak striáim (94 kgból 66)
Ami segít, ha végig a doyás alatt sportolsz és a bőröd alatt felszabaduló helyre röltesz izmot. Ez még formásít is
A masik barátod a kollagén. Nwm fog semmit meggátolni meg eltümtetni, de halványabbak lesznek
Kollagénnel sokat tudsz tenni a bőröd állapotán.
Esetleg még annyi, hogy fokozatosan fogyjál, ne akarj 3 hónap alatt lefogyni, mert nem lesz ideje a bőrödnek regenerálódni, össze húzódni. Sok sikert
adj le 30at és utána tedd fel a kérdést
abból is bőven csak stirák lesznek, de amíg 1-15, év alatt az szépen lemegy, addig pont tud hozzá idomulni afiatal, rugalmas bőröd
és olyan boldog leszel a változástól hogy az a minimálisan lógó bőr nem fog érdekelni (ne úgy képzeld el mint az over 6000 pounds sorozatban, mert azok 200 kilókat adnak le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!