Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért bántjátok a súlyosan...

Miért bántjátok a súlyosan elhízott embereket ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 12:31
 31/96 anonim ***** válasza:
100%
Mivel bántjuk, írnál példákat?
2022. febr. 20. 19:19
 32/96 A kérdező kommentje:
# 30 🤔🙂
2022. febr. 20. 19:19
 33/96 anonim ***** válasza:
91%

" Nem biztos, hogy ő tehet róla !"

Nos. Ismerősi körömben egy nő 130 kiló volt. PCOS beteg, emiatt hízott el.

Éveken keresztül azr szajkózta, hpgy nem tehet róla, és semmit bem foglalkozott az egészségével.

2 doboz literes fagyit egy ültő helyében képes volt benyomni.

Aztán életmódot váltott, elment konditerembe, mai napig jár.

Most 60 kiló, és boldog a testében.

Szóval. Bármi miatt is túlsullyos valaki, csakis kifogások halmaza ami meg akadályozza a fogyásban.

2022. febr. 20. 19:35
 34/96 anonim ***** válasza:
94%

Mellesleg bántás helyett én segítek neked, de a fogyást neked is akarni kell.

Nagyon szívesen írok neked edzés fervet, étrendet. Neked csak annyi a dolgod, hogy be tarsd ezeket. Ha kell a segítség, és eltökélt vagy írj privátban.

2022. febr. 20. 19:37
 35/96 anonim ***** válasza:
83%
Linkelné valaki az eredeti kérdést? Előre is köszönöm!
2022. febr. 20. 19:42
 36/96 anonim ***** válasza:
2022. febr. 20. 19:44
 37/96 anonim ***** válasza:
91%
jaaaj a 155 kilos gorog isten akinek amugy minden volt baratnoje modell? ember, annal a kerdesednel is elmondtuk mar, mit csinalsz rosszul, es hogy csinald jol. azt hiszed itt mast fogsz kapni?
2022. febr. 20. 20:19
 38/96 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Hogy mivel bántanak ? Hogy dagadt vagy, soha nem fog lefogyni, meg ilyenek.... Én nem hivatkoztam pajzsmirigyre se PCOS-re. Tudom hogy rendesek vagytok. De vannak akik szekálnak mert ilyen vagyok. Akik még nem tudják : Azt javasolták, hogy vegyem rá a barátaimat is, akik járnak hozzám, hogy senki ne rendeljen gyorskaját soha. Nem hízlalnak csak nekem adják az övéket is. Az, hogy járnak hozzám, kaját is hoznak, segítenek nekem pl a ház körül, elvisznek ide oda, törődnek velem, mi az, ha nem szeretet ? 🙂
2022. febr. 20. 20:26
 39/96 anonim ***** válasza:
75%

Köszönöm 36-os.

A kérdező troll, vagy súlyosan retardált, nyilván az összetett fogalmazás miatt mint 38-as válasza az előbb. Kár vele foglalkozni!

2022. febr. 20. 20:30
 40/96 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az a legdurvább hogy követeket nem lehet bántani és felvannak háborodva, de ők előszeretettel szidják kőkeményen azokat akiknek sikerült lefogyni és vékonyabbak náluk…ohh hányszor volt hogy egy ismeros leadta a plussz súlyát, csinos lett, de meg így se vekony-vekony csak csinos…már egyből az összes dagi beszólt neki hogy egyen és ne fogyjon, híznia kéne, milyen vézna, lefogyott a melle is stb…persze mert legbelül frusztralja őket hogy valaki megteszi azt amit ők nem és tényleg csinosabbak, egészségesebbek lettek. Senki nem kérdezte a véleményüket de imádják szidni azokat akik csinosak és vékonyabbak. Mert ettől érzik jól magukat.

Szánalmas

2022. febr. 20. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!