Miért bántjátok a súlyosan elhízott embereket ?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 12:31
21/96 anonim válasza:
Én soha nem bántok senkit semmi miatt VISZONT ha engem bántanak csak olyan dolog esik rosszul amit tudom, hogy jogos. Ha nem gondolnám jogosnak egyszerűen leperegne. Olyan dologgal nem lehet megbántani ami nem zavar vagy érdekel vagy amit normálisnak gondolok.
22/96 anonim válasza:
Valahogy az ismerettségi körben nem tapasztalom, hogy az elhízottak egészségtelenebbek lennének. Soványak is ugyanúgy halnak idő elött.
23/96 A kérdező kommentje:
És nem kéne gúnyolódni
2022. febr. 20. 18:01
24/96 anonim válasza:
Tettünk már fel itt neked jónéhány kérdést. Azokra miért nem válaszolsz? Csak a sebeidet akarod nyalogatni?
25/96 anonim válasza:
Te vagy a 160 kilós fiú, nem?
26/96 anonim válasza:
Amúgy én nem bántok senkit a súlya miatt, bántja ő magát minden nap a sok szemét kajával. Aztán megy az önámítás, hogy neki a pajzsmirigye ígymegúgy. Na én pl hashimoto mellett fogytam 40 kilót. Aztán amikor leírom, hogyan, jön a nyafi, hogy neki nincs ideje főzni (két gyerekem van, a kisebb 2 éves, teljes állásban dolgozom és levelezőn egyetemre járok, ha én meg tudom oldani, akkor bárki), meg nem szereti a zöldségeket meg a többi szar duma. Aki nem akarja, azon nem lehet segíteni.
Ha csak siránkozni akar akkor beszéljen egy baráttal, én nem a barátja vagyok.
27/96 anonim válasza:
Én nem bántom őket, tudom, milyen érzés, ha az ember túlsúlyos. Most a "súlyosan elhízott" nem tudom hogy pontosan mekkora súlyfelesleget takar, de én rajtam is volt jócskán túlsúly. Én szurkolok mindenkinek, hogy sikerüljön leadni a felesleget, mert tudom, hogy nem könnyű dolog. Én azt nem szeretem, mikor valaki csak a kifogással jön. Az nagyon irritáló. De nem csak a fogyókúrázással kapcsolatban, hanem úgy általában, bármiről is legyen szó, ha valaki csak folyton a kifogásokat keresi, az nagyon idegesítő. De amúgy meg én nem bántok senkit, szurkolok mindenkinek, hogy elérje a kívánt, egészséges testsúlyt. De tényleg, mikor itt is egy kérdésben segítséget kérnek, és erre jönnek a rendes, segítő válaszok, erre meg csak a kérdező mindig a kifogásokat írja, és még neki áll feljebb... most mondja azt valaki, hogy az ilyen emberek nem idegesítőek. :D
28/96 A kérdező kommentje:
Szia én írtam ki azt igen. Egyébként honnan tudjátok ? Miért nem válaszolok ? Mit mondjak ? Elég "szigorúak" vagytok 🙂
2022. febr. 20. 18:58
29/96 anonim válasza:
Kérdező azt nem értjük, minek kérdeztek akkor, ha egyértelmű h meg se próbáltok fogyni. Erre valók a barátok, család h megnyugtassanak, vagy a pszichológus 15ert óránként. Egy idegen az őszintét mondja, ez van.
30/96 anonim válasza:
28: nem csak a válaszadókat lehet stílus alapján megismerni, hanem a kérdezőket is. Ott világosan kiderült, hogy totál toxikus a környezeted, a barátaid hízlaltak fel. Mi nem fogunk így állni hozzád, , nem ez az oldal célja, és nemhogy haszna nincs, de nagyon káros, amit a haverjaid csinálnak veled, "szeretetre" hivatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!