Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért bántjátok a súlyosan...

Miért bántjátok a súlyosan elhízott embereket ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 12:31
 41/96 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy dagadt vagy

ez teny

"soha nem fog lefogyni, meg ilyenek...."

senki nem mondott ilyet az elozo kerdesed alatt

"Én nem hivatkoztam pajzsmirigyre se PCOS-re"

nem is kellett, szepen leirtad egy atlagos napodat, miket eszel es mennyit, meg hogy percet nem tudsz setalni mert kidoglesz

"Azt javasolták, hogy vegyem rá a barátaimat is, akik járnak hozzám, hogy senki ne rendeljen gyorskaját soha"

azert ez nem akkor nagy elvaras, hogy ne egyenek szart elotted, mikor te epp meghalsz a tulsulytol. na EZ szeretet lenne

"Nem hízlalnak csak nekem adják az övéket is"

ezzel hizlalnak...

2022. febr. 20. 20:40
 42/96 A kérdező kommentje:
# 37 Nem ! Vissza lehet nézni. Múlt pénteken írtam ki. Kb egy éve voltam 155 kg, abból tudtam kiindulni. Múlt héten akartak újból megmérni, nem tudtak. 160-as állványos mérlegem van és nem volt elég ! Jóval több vagyok már, görög istenek és modellek nem írtam, 2 lány BARÁT-barátNŐM is van, + a legjobb haverom, szűkebb értelemben ők a baráti köröm. Nekem akik voltak nőim azokkal nem jött végül össze ! Ne keverjetek már ! 😀😀😀
2022. febr. 20. 20:45
 43/96 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem akik voltak nőim azokkal nem jött végül össze"

az mit jelent? nem lettetek egy par? vagy egyutt voltatok, de vegul szakitottatok? attol az meg kapcsolat volt

2022. febr. 20. 20:50
 44/96 A kérdező kommentje:

# 37 minden volt barátnője modell ? 😀😀😀

# 39 🖕👎😷

# 40 akkor miért nem azokat szidtad ? 🤫🤥

2022. febr. 20. 22:05
 45/96 A kérdező kommentje:
# 43 együtt voltunk !
2022. febr. 20. 22:14
 46/96 anonim ***** válasza:
100%
Azt írták, hogy ha nem tartod be a javaslatokat, kalóriakeretety nem rendezed az életed,.sosem fogysz lefogyni. Szerinted ez gonoszkodás? Szerintem egyszerűen igaz és tény.
2022. febr. 20. 22:17
 47/96 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Nyilván azokra gondoltam, aki bánt. A többiek rendesek. Egyébként jó néhányotokat felismerem, a közelmúltból, felismerem, hogy ti vagytok. 🙂🤗🙂
2022. febr. 20. 22:21
 48/96 A kérdező kommentje:
#46 te vagy a kalóriás válaszoló 😉🙂
2022. febr. 20. 22:23
 49/96 A kérdező kommentje:
És van 1, 2 személy aki intenzíven támad, mindhárman tudjuk hogy miért....Nekik üzenem, hogy hagyjuk egymást békén.....🤫🤐
2022. febr. 20. 22:28
 50/96 A kérdező kommentje:
Akármit írok ki, mindig megtaláltok 🤭😉🙂
2022. febr. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!