Titeket ért már hátrányos megkülönböztetés, bántalmak a súlyotok miatt?
Én meg gebe pasi vagyok, ami aztán egy újabb fura kategória. Általánosban sokat cseszegettek miatta, de aztán ez abbamaradt. Viszont megtanultam befogni a számat és elrejteni a valódi véleményemet, mert aki vasággyal 50 kiló, azt lecsapják. Másból viszont pont az ellenkezőjét váltotta ki, megvédtek, mert vékony = gyenge.
Végül ilyen ember is lett belőlem, csak betagozódom a csoportba és sosem tudják, hogy milyen is az igazi énem.
Ironikus módon ahogy harmincas koromban lelassult az anyagcserém, feljöttek a kilók is, ma pedig már inkább leadnék belőle. :D
Egy viszont biztos: a nők egy része imádja a vékony srácokat, ezért ilyen problémám szerencsére nem volt.
Persze, nagyon sokszor. Család , rokonok, ismerősök, idegenek is. Pár példa : dagadt vagy, nem is vagy emberi lény, ha így néznék ki öngyilkos lennék, bálna, te ne gyere- két helyet foglalsz az ( az angol szakkörön) , sose fogsz kelleni egy férfinak sem ( ez amúgy nem igaz:)), -Egy régebbi 25 kilós fogyás után élvezet volt azt hallani, hogy: " fú még mindig milyen dagadék vagy" Mikor 10 kg feleslegem volt.
Egész életemben ilyeneket és hasonlókat hallgattam.
Nem ismerek túlsúlyos, kövér embert akinek ne szólnának be rendszeresen. Magamat is beleértve.
Még mostanában is, pedig 2,5 êv alatt elég komoly felesleget (97kilót) fogytam, de nyilván aki nem ismert régebben, az csak azt látja ami most van, és van aki 8kg felesleggel ( ami még rajtam van) is kövérnek tart. Az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni. De nem is érdemes egyébként.
Az első dolog amit megtanultam, az êletmódváltás során, hogy soha nem fogok tudni, és nem is kell mindenkinek megfelelni. Csak önmagamnak. És kizárólag egészségügyi okok miatt vágtam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!