Miért bántjátok a súlyosan elhízott embereket ?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 12:31
61/96 anonim válasza:
Csak magadért vagy felelős, minden döntésednek az legyen az alapja, hogy neked mi a legjobb. Ha le akarsz fogyni, akkor tegyél érte.
62/96 anonim válasza:
Igen, csak különböző véleményeket kaptam.
63/96 anonim válasza:
Aki dagadt és lusta az dagadt és lusta, a szépre is mondod hogy szép, ha meg valaki dagadt és szóba kerül akkor azt mondod hogy dagadt. Ha ez nem tetszik és bántásnak éled meg, akkor zavar a súlyod TEHÁT tenni kell ellene.
64/96 anonim válasza:
És Te mit tennél ? 😊 Van aki azt írta, sétáljak, mások szerint ne. Van aki csak a kalóriára esküszik, van aki szerint inkább az étel minősége számít. Legutóbb gyomorgyűrűt ajánlottak.
65/96 anonim válasza:
Én pl úgy döntöttem, hogy jól akarom csinálni. Minőségi ételekkel megtöltöttem 1500 kalóriát, sportolok, és lefogytam 110 kilóról 70re.
A gyomorgyűrű a lehető legnagyobb ostobaság, teljesen felesleges műtét.
67/96 anonim válasza:
Nektek is köszönöm a sok támogató hozzászólást ! 🤗 Csak nem szeretem, ha dagadtnak neveznek...🤫🙂
68/96 anonim válasza:
De ha az vagy akkor miert zavar ? Talán mondják azt hogy átlag vagy hogy vekony vagy? Ha annyira zavar akkor az nem zavar hogy tényleg dagadt vagy? Nem értem de tényleg 😃😃😃😃😃 ez a tipikus felháborodik hogy dagadt de az nem zavarja hogy lóg a hája😃😃
És minek kellene hívni akkor a tesalkatodat ha szóba kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!