Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így marad? (fotó van)

Ez így marad? (fotó van)

Figyelt kérdés

Edzettem, edzek rendszeresen most is, nem csak fogyás alatt. Mégis szottyadt lettem. Borzalmasan néz ki, és emiatt párkapcsolatom sem lehet, mert konkrétan szégyellem magam mutogatni. Sajnos, eléggé kiszúrtam magammal, pedig rengeteget edzettem, és már úgy vagyok vele, hogy belefáradtam, mert ezzel nem tudok mit kezdeni. Aki járt már így, az mit tett? Kénytelen volt elfogadni magát így? Szottyadt, megereszkedett bőrrel? Gyűlölöm magam, amiért lefogytam. Igaz, úgy is szörnyen néztem ki, de ez mindent visz.

[link]

2021. aug. 20. 17:14
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egy kicsit kevés az a 63 kiló meg az 1000 kalória de te tudod.
2021. aug. 20. 20:14
 12/57 A kérdező kommentje:
A BMI szerint normál a testsúlyom. Mert 172 cm magas vagyok. Azzal nem is lenne gond, ha nem lennék undorítóan szottyadt.
2021. aug. 20. 20:28
 13/57 anonim ***** válasza:
86%

96-ról 63-ra fogyás normál esetben nem kellene ilyen bőrlógást okozzon. Ha így lefogytál és kigyúrtad magad, akkor tudnod kellene, hogy a BMI a te esetedben nem mérvadó, csak átlagos fizikumú és kövér emberek esetében. Egy kigyúrt, szálkás ember pusztán BMI szerint kövérnek számít. Neked a testzsír százalékot kellene figyelni, ami ránézésre nálad 5% vagy az alatt van. Ez profi testépítők versenyformája. Inkább egy 8-10%-ot kellene belőnöd. 63 kiló akkor lenne ideális, ha nem lenne rajtad ekkora izom tömeg. Így az ideális súlyod közelebb van a 70-hez. Mindamellett a zsír visszapótlásával a szubkután zsír is visszatér, ami a bőröd is feszesebbnek mutatja.

Az 1000 kcal meg lehet, hogy hozzászoktattad magad, de hosszú távon nagyon nem egészséges. Ahogy a napi két edzés is. Ilyen deficit mellett ezzel csak bontod az izomszöveted, de nem, vagy alig epitesz hozzá. Megemelte 1800-2200 kcal körülre, heti 4-5 edzéssel ugyan ekkora eredményt érhettél volna el. Javaslom vedd fontolóra az életmódod racionalizálását.

2021. aug. 20. 20:53
 14/57 anonim ***** válasza:
89%
Nekem csak a mellbimbód nagyon furcsa, hogy olyan lent van, mintha a hasadon lenne. Ez is a fogyástól van? Szerintem, amúgy a párkapcsolat nem ezen múlik, hogy hogy nézel ki. Amúgy szerintem van esély rá, hogy visszább megy, de én a helyedben felkeresnék egy orvost, aki látott már hasonlót.
2021. aug. 20. 20:57
 15/57 anonim ***** válasza:
30%
Bimbivel mi történt hogy olyan mint a 2 hetes parizer?
2021. aug. 20. 21:03
 16/57 anonim ***** válasza:
89%
A lottyadást az okozza, hogy a bőrben levő kollagén rostok nem igazán rugalmasak, tehát eredeti méretükre nem tudnak összehúzódni. Elvesztetted a testtömeged 1/3-át, aminek jelentős része a bőr alatti zsír volt. Feltehetően hosszú évekig fennállt a túlsúly, a kollagén rostok megnyúlása, tehát sok jóra csak akkor számíthatsz, ha megbarátkozol jelenlegi kinézeteddel. A dolog lényege úgyis az, hogy az ember legyen harmóniában önmagával, fogadja el a megváltoztathatatlant. Ha talán 5 kg-ot hízol, akkor a bőr alatti zsírszövet feszesíti a bőrt. Amúgy is jelentős mennyiségű izmot építettél, ennyi zsír még belefér és azt nem zsírevéssel kell bevinni, hanem kevesebb önsanyargatással.
2021. aug. 20. 21:21
 17/57 anonim ***** válasza:
86%
Napi 1500 kalória alá menni káros, edzeni meg heti 3-4x bőven elég.
2021. aug. 20. 21:51
 18/57 A kérdező kommentje:
Hát akkor marad így, sajnos :-( sejtettem. A mellbimbó meg ugyanolyan ocsmány, mint minden más, ha eddig nem tűnt volna fel. Látom, egyesek marha jól elszórakoznak ezen. Mondjuk, hogyan is várhattam volna mást. Ruhában úgysem látszik. Strandra, masszázsra, edzőterembe nem járok, párkapcsolatom meg nem lesz. Ha így nézzük, valójában tök mindegy. Nem mutogatom semmilyen orvosnak, nem tudok többet enni, és nem is akarok, a kollagén meg semmit sem ér, mert szedtem. Kösz a válaszokat, kívánom, hogy ne legyen benne részetek. Cső
2021. aug. 20. 22:03
 19/57 anonim ***** válasza:
88%

Menj el pszichológushoz!

Testkép zavarod van. Nem beszélve az anorexiáról..

2021. aug. 20. 22:13
 20/57 anonim ***** válasza:
90%
Nem a tested, hanem a gondolkodásmódod miatt nem lesz párod. Ahogy mások is mondták: pszichológus.
2021. aug. 20. 22:27
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!