Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így marad? (fotó van)

Ez így marad? (fotó van)

Figyelt kérdés

Edzettem, edzek rendszeresen most is, nem csak fogyás alatt. Mégis szottyadt lettem. Borzalmasan néz ki, és emiatt párkapcsolatom sem lehet, mert konkrétan szégyellem magam mutogatni. Sajnos, eléggé kiszúrtam magammal, pedig rengeteget edzettem, és már úgy vagyok vele, hogy belefáradtam, mert ezzel nem tudok mit kezdeni. Aki járt már így, az mit tett? Kénytelen volt elfogadni magát így? Szottyadt, megereszkedett bőrrel? Gyűlölöm magam, amiért lefogytam. Igaz, úgy is szörnyen néztem ki, de ez mindent visz.

[link]

2021. aug. 20. 17:14
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
14%
Minek híztál meg anno, ha most ennyire önsajnáltatod magad?
2021. aug. 21. 14:08
 32/57 A kérdező kommentje:
Semmi közöd hozzá, te kis lelenc fattyú... semmit sem tudsz, semmit... fogyjál le, azt gyere vissza. Sok sikert.
2021. aug. 21. 14:14
 33/57 anonim ***** válasza:
47%
Milyen egy szerencsétlen lehetsz:D
2021. aug. 21. 14:19
 34/57 A kérdező kommentje:
De legalább nem egyedül vagyok. Te is ott állsz a sorban, csak a végén :-D
2021. aug. 21. 14:20
 35/57 anonim ***** válasza:
22%
Nah, akkor elmondod minek híztál meg ha most itt vergõdsz?:)
2021. aug. 21. 14:31
 36/57 A kérdező kommentje:
Elmondom, de nem akartam.... És még akkor is elmondom, ha bunkó vagy. Sajnos későn lett diagnosztizálva a szívizomgyulladás, így szövődményes lett. Semmilyen megterhelést nem lehetne csinálnom. Én ezt komolyan vettem, ám feljöttek a kilók. Próbáltam közben edzegetni, de a zsír miatt nem látszódott semmi. Kiffulladásig csináltam, annak ellenére, hogy szinte senki sem tudott róla. Aztán rájöttem idő közben, hogy sajnos ez kevés. Így 96 kilóval lepörögtem a konditerembe. Sajnos kiröhögtek, és lenéztek, mivel ott szerencsétlenkedtem. Nagyon rosszul érintett, de még mindig nem akartam feladni. Eljöttem otthonról, albérletbe költöztem, és vettem némi felszerelést. És ott folytattam. Innentől számoltam az egy évet, mivel kardiót is betettem. Sajnos nekem oda kell figyelni, mert ha nagyon kimerítem magam, akkor jön a szédülés és egyébb nem kívánatos dolgok. Rájöttem, hogy 1 óránál tovább nem kellene csinálni. Így az adott 60 percbe kell belesűrítenem a hasazást, kardiót, és a súlyzózást. Reggel van egy 40 perces tréningem. Abban van hasazás, és fekvőzámasz. 40 et csináltam, de már 60 ig eljutottam. Nem kértem és nem is kérek tanácsot senkitől, egymagam döntöttem így. Viszon a fogyás annyira betett, hogy torzszülött lettem, holott nem ez volt a cél. A fogyásban meg nem tudok megállni. Így ugye, eleinte a zsír miatt nem látszódott normálisan az izom, most meg a szottyadt bőr miatt nem. Szóval, így jártam. Fél éve kb rosszabbul néztem ki, mert akkor jóval több bőr lógott, de a sok hasazásnak hála, némileg feszült. Lett volna egy lehetséges párkapcsolatom, viszont a lány túl jól néz ki. Annak ellenére, hogy felkészítettem magamra, és ő elfogadta, én mégis nemet mondtam a találkára, mert egyszerűen ég a pofám ez az egész miatt. És akkor felteszek itt kérdést, és jönnek a gúnyolódások. Szerinted, hogy a fenébe kellene lereagáni? Mindegy, én elhatároztam, és nem érdekel az egészségem, ami már úgyis mindegy, mert a drasztikus kezdeti fogyókúrával taccsra vágtam, szóval, akkor is folytattom tovább, és úgy vagyok már vele, lesz, ami lesz. Ettől borzalmasabb aligha lehet.
2021. aug. 21. 14:49
 37/57 anonim ***** válasza:
87%

Én csak annyit látok, hogy itt egy ember akinek sikerült megszabadulnia a sok felesleges kilótól, kidolgozta a testét és ebben is csak a rosszat látja. Igen a bőröd meg van ereszkedve de egyáltalán nem vészes, ennél sokkal rosszabbat is láttam már és akkor sem az volt az első gondolatom, hogy fúj de gusztustalan hanem, hogy mekkora meló volt ebben és büszke lehet magára. Nem bántani akarlak kérdező de ennek semmi értelme, hogy itt a gyk-n ócsárolod magad és összeveszel mindenkivel, hogy "de igenis undorító vagyok". Hasonlítsd össze magad hogy néztél ki régen és most. Szerinted majdnem 100 kilósan jobban néztél ki mert jobban ráfeszült a bőröd a zsírra? Szerintem nem.

Menj el egy tapasztalt személyi edzőhöz és ő majd útbaigazít, mert most elvesztetted a plusz kilókat de kezdesz átesni a ló túloldalára ahogy a többiek is írják.

2021. aug. 21. 14:51
 38/57 anonim ***** válasza:
53%

Ne csináld már, irtó szexi vagy!

(Nő vagyok, eskü :))

2021. aug. 21. 15:37
 39/57 A kérdező kommentje:

Jó, akkor itt egy képsorozat a múltról és a jelenről:

[link]

Itt egy pár hetes fotó

[link]

És ha már arcról volt szó, akkor ez meg itt az:

[link]

Aki felismer, felismer... nem izgat.

2021. aug. 21. 15:56
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Én komolyan nem tudom mi bajod van magaddal. Megnéztem az összes képet, jól nézel ki bár nekem picit túl sovány vagy már.
2021. aug. 21. 16:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!