Ez így marad? (fotó van)
Edzettem, edzek rendszeresen most is, nem csak fogyás alatt. Mégis szottyadt lettem. Borzalmasan néz ki, és emiatt párkapcsolatom sem lehet, mert konkrétan szégyellem magam mutogatni. Sajnos, eléggé kiszúrtam magammal, pedig rengeteget edzettem, és már úgy vagyok vele, hogy belefáradtam, mert ezzel nem tudok mit kezdeni. Aki járt már így, az mit tett? Kénytelen volt elfogadni magát így? Szottyadt, megereszkedett bőrrel? Gyűlölöm magam, amiért lefogytam. Igaz, úgy is szörnyen néztem ki, de ez mindent visz.
Én csak annyit látok, hogy itt egy ember akinek sikerült megszabadulnia a sok felesleges kilótól, kidolgozta a testét és ebben is csak a rosszat látja. Igen a bőröd meg van ereszkedve de egyáltalán nem vészes, ennél sokkal rosszabbat is láttam már és akkor sem az volt az első gondolatom, hogy fúj de gusztustalan hanem, hogy mekkora meló volt ebben és büszke lehet magára. Nem bántani akarlak kérdező de ennek semmi értelme, hogy itt a gyk-n ócsárolod magad és összeveszel mindenkivel, hogy "de igenis undorító vagyok". Hasonlítsd össze magad hogy néztél ki régen és most. Szerinted majdnem 100 kilósan jobban néztél ki mert jobban ráfeszült a bőröd a zsírra? Szerintem nem.
Menj el egy tapasztalt személyi edzőhöz és ő majd útbaigazít, mert most elvesztetted a plusz kilókat de kezdesz átesni a ló túloldalára ahogy a többiek is írják.
Ne csináld már, irtó szexi vagy!
(Nő vagyok, eskü :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!