Ez így marad? (fotó van)
Edzettem, edzek rendszeresen most is, nem csak fogyás alatt. Mégis szottyadt lettem. Borzalmasan néz ki, és emiatt párkapcsolatom sem lehet, mert konkrétan szégyellem magam mutogatni. Sajnos, eléggé kiszúrtam magammal, pedig rengeteget edzettem, és már úgy vagyok vele, hogy belefáradtam, mert ezzel nem tudok mit kezdeni. Aki járt már így, az mit tett? Kénytelen volt elfogadni magát így? Szottyadt, megereszkedett bőrrel? Gyűlölöm magam, amiért lefogytam. Igaz, úgy is szörnyen néztem ki, de ez mindent visz.
Kezdjük ott, egyáltalán nem nézel ki szörnyen! Ennél sokkal jobban lelógó bőrt is láttam már. Igenis nagyon jól tetted, hogy lefogytál, nem szúrtál ki magaddal. Nekem ez a látvány azt tükrözi, hogy mekkora eredményt értél el, hogy volt hozzá erőd, és kitartásod. Igazából még külön imponáló. Én is fogyáson dolgozom már 1000 éve, mikor lefogyok, tuti ennél mérföldekkel rosszabb lesz nálam a helyzet, de akkor sem fog érdekelni, inkább örülni fogok neki (már most is látszik helyenként a hasamon).
Nem tudom mennyi ideje van meg ez az állapot nálad. Ha még nem évekről van szó, akkor ez simán húzódik még vissza. De egyébként is, ha téged tényleg ennyire zavar a dolog, ezt aztán tökéletesen meg fogja egy sebész neked oldani némi pénzért.
Ja, és mindezt meleg pasiként mondom. Tudom, hogy nem női szem azért, de valami hasonló. Szóval ne csüggedj, ne add fel, és pláne ne hagyd el a sikeres utadat!
Javaslom, hogy most már keress fel egy pszichológust. Se fogyás előtt, se utána nem vagy magaddal megelégedve, szerintem a háttérben többről van szó, mint a testedről. Látszik, hogy sanyargatod magad, számtalan kérdést feltettél már. Miért bünteted magad? Miért nem tudsz önfeledt lenni? Ráadásul hatalmas változáson ment keresztül az alakod, ami nagy teljesítmény, igazi erőfeszítést igényelt, büszke lehetnél rá.
Egyébként ha egy kis zsírt felszednél, esztétikusabb lenne a bőröd is. Az ilyen szinten definiált izomzat pedig hosszú távon nem egészséges, éhezik a szervezeted.
3-as. Teljesen más jellegű kérdéseket tettem fel. De erre sem kaptam sajnos választ. Az, hogy én csináltam, hogy ilyen lett, tisztában vagyok vele. Ha 100x leírod, akkor is. Én csupán azt kérdeztem, hogy ez így fog-e maradni, vagy nem.
4-es. Ma hajnalban csináltam a fotót, félsötét volt a szobában. Szerintem, így is látszik, az, aminek nem kellene látszódnia. Én már nem kenegetem magam semmivel, mert már próbáltam feszesítő krémekkel is, és az sem ért semmit, és elegem lett a krémekből.
Amúgy meg nem fogok felszedni egy deka zsírt sem, mert nem azért kínlódtam egy évet, hogy most meg zsírt egyek.
Plasztikai sebészhez nem megyek, mert heg marad utána, és az még rosszabb, mint a lógó bőr.
Akkor így marad. Ennyi. Így alakult, ezt dobta a gép...
Női szemmel mondom, hogy az ég világon semmi baj nincs avval, ahogy kinézel. De ez úgy se számít, hogy én, vagy bárki más mit mond, mert önmagadat kell megtanulni elfogadnod.
"Gyűlölöm magam, amiért lefogytam. Igaz, úgy is szörnyen néztem ki, de ez mindent visz." Ha egymás mellé raknál két képet, egyet a fogyás előtt, egyet most, hidd el, mindenki a mostani képre mondaná, hogy sokkal jobb. Sőt, tedd is ezt. Rakj két képet egymás mellé, egyet régről, és egy mostanit. Tényleg úgy látod, hogy szörnyen nézel ki most? Ha igen, pszichológus, de tényleg. Remek eredményt elértél, jól nézel ki, illetve ha van is lógó bőre az embernek, az csak bőr, pláne, hogy a te esetedben nem durva, se semmi. Vagyis most őszintén, nekem most ez az egyetlen kép alapján nem tűnik olyan rossznak a bőröd, nincs veled semmi baj.
Illetve figyelj, te ezért a testért megdolgoztál. Odatetted magad, és meg is lett az eredménye. Próbáld meg elfogadni magad. A párkapcsolatokban is, ha valaki hosszútávra keres komoly kapcsolatot, kétlem, hogy ez eltántorítaná, hogy itt-ott van egy kis lógó bőr. Legalábbis engem nem érdekelne.
De ahogy a harmadik válaszoló is írja, valószínűleg itt nem csak a testedről van szó, nem csak amiatt nem vagy magaddal megelégedve önmagaddal.
x6-os vagyok.
Amúgy fogyás után szerintem fél évig, 1-2 évig még feszesedhet a bőr. De ha nem, akkor meg a műtét szerintem az egyetlen opció. Esetleg kollagén, meg ilyeneket ki lehet próbálni, de csodát azok sem tesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!