Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így marad? (fotó van)

Ez így marad? (fotó van)

Figyelt kérdés

Edzettem, edzek rendszeresen most is, nem csak fogyás alatt. Mégis szottyadt lettem. Borzalmasan néz ki, és emiatt párkapcsolatom sem lehet, mert konkrétan szégyellem magam mutogatni. Sajnos, eléggé kiszúrtam magammal, pedig rengeteget edzettem, és már úgy vagyok vele, hogy belefáradtam, mert ezzel nem tudok mit kezdeni. Aki járt már így, az mit tett? Kénytelen volt elfogadni magát így? Szottyadt, megereszkedett bőrrel? Gyűlölöm magam, amiért lefogytam. Igaz, úgy is szörnyen néztem ki, de ez mindent visz.

[link]

2021. aug. 20. 17:14
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Igazából semmi bajom, a szottyadt bőrömet leszámítva :-D De köszönöm, jólesett. :-)
2021. aug. 21. 16:06
 42/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 90kg-as sem voltál extrém kövér. Legalábbis a kép alapján nem, volt egy kis hasad és ennyi. A leírásod alapján sokkal rosszabbra számítottam. A mostanival meg nem értem mi a problémád. A fogyás valamennyi bőrfelesleget hagy maga után, ez a természetes ami a te esetedben szintén nem olyan extrém. Ha nem volt jó az sem amikor túlsúlyos voltál és az sem ahogyan most nézel ki akkor mégis mit akarsz?
2021. aug. 21. 16:08
 43/57 anonim ***** válasza:
96%

Az égvilágon semmi baj nincs veled, nagyon jól nézel ki.

Nagy változáson mentél keresztül, szerintem emiatt kialakult nálad a testképzavar, ami bizony a férfiakat is érintheti.

Sajnos amikor elkezdünk fogyni, nem készülünk fel rá mentálisan, hogy itt nem csak annyi fog történni, hogy lefogyunk, hanem olyan változásokon is keresztül megy majd a testünk, amiről ritkán esik szó ezért nem is számítunk rá.

Olvasd el dr Lukács Liza cikkét ( [link] a fogyás pszichológiáról, illetve olvasgass egy kicsit a témában.

Meg kell még szoknod ezt az állapotot, fel kell dolgoznod a testedet érintő változásokat.

2021. aug. 21. 16:09
 44/57 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó vagyok

Örülj, hogy ennyivel megúsztad. Te még a szerencsés kategóriába tartozol. A fogyás tud sokkal durvább testi és lelki "mellékhatásokat" okozni...

2021. aug. 21. 16:11
 45/57 A kérdező kommentje:

42-es. Azt akarom, hogy ne legyen szottyadt a bőröm :-D És azért is csinálom tovább az edzéseket. Teszek rá, hogy szabad csinálnom, vagy nem! Nem fogom hagyni, hogy ilyen maradjon.

És mondom, sokkal durvábban lógott. Fél év kellett hozzá, hogy olyan legyen, mint most, de még ez sem jó. És az nem igaz, hogy nem fog jobban visszamenni, mert azt nem hiszem el! Sajnálom, hogy egy lehetséges párkapcsolatot elszúrtam ez miatt... azért magamat okolom, és nagyon rosszul is érzem miatta magam. :-( de egyszerűen, gyáva voltam így elé állni.

2021. aug. 21. 16:16
 46/57 anonim ***** válasza:
84%
Senki nem mondta, hogy így marad a bőröd és éppen most írtad le, hogy feszesedett azóta.
2021. aug. 21. 16:34
 47/57 anonim ***** válasza:
78%

Üdv kedves kérdező :)

29 éves srác vagyok, 142 kilóról indultam és most vagyok 118.

Már gyerek korom óta kövér vagyok. Iskolai kiközösítés miatt híztam meg főleg, a felnőtt koromban meg nem tudtam leadni mert depressziós voltam évekig.

Gondolom a kérdezők egy része biztos szerette szekálni az osztálytársait így azt mondom hogy ne hallgass rájuk, szegényeknek nem jutott ész amikor osztották.

Én is tisztában voltam vele amikor elkeztem a fogyókúrát hogy lógni fog a bőröm a végére és még így is belevágtam mert inkább az életet választottam nem a lassú és gyötrelmes halált amikor is a belső szerveim és az izületeim sorban mondják fel az unalmast és szívinfarktusban megyek el 40-50 évesen.

Te ezt a részét már leküzdötted és innen is gratulálni szeretnék a teljesítményeidre amit nemrég elértél.

A lógó bőr téma nem a legkellemesebb téma, sajnos a valóság az hogy nem nagyon húzódik vissza. Még van esélye de gondolom neked is a mellbimbóid

helyzete aggaszt a leginkább. Ami az első képen amit posztoltál ott elég lent vannak.

Nem akarok rád ijeszteni de azokból az információkból amit összegyűjtöttem az évek során, lehetséges hogy kelleni fog plasztikai sebész.

Szerintem még várj vele egy évet. Hadd húzódjon vissza egy kicsit a bőr.

Ha még mellé mellizmot is tudnál növeszteni az is segítene valamit.

A pszichológus is jó ötlet a testképzavar ellen. Segíthet feldolgozni dolgokat. És ezt a legnagyobb jóindulatból mondom. Én is jártam és most megint járok pszichológushoz. Egész jót tett a pszichémnek

2021. aug. 21. 22:23
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

Azért a 90kg nem 140kg, szóval a te esetedben még összehúzódhat idővel, másrészt egy kis mellizommal feszesebb lenne a bőr.

Bár nem is azzal van a fő probléma ahogy kinézel (arcod is teljesen rendben van amúgy). Inkább a mentalitásod a baj itt. Testképzavar, kisebbségi érzés, depresszió. Valami ilyesmi, pszichológus jobban meg tudná mondani.

Lazábban kéne kezelned a dolgot, most túlságosan szigorú vagy önmagadhoz. Senki sem tökéletes, 10/10-es insta celebek sem úgy néznek ki valójában, mint a képeken. Aztán az emberek 99.9%-a még csak nem is insta celeb.

Nekem feszes a bőröm, kövér se vagyok, de pattanásokkal küzdök és kopaszodok is (pedig szerintem fiatalabb vagyok nálad). Sok ideig úgy zavart mint téged ez a bőrprobléma. Aztán rájöttem, hogy ha én lesz@rom, akkor mást sem érdekel különösebben..

2021. aug. 21. 23:36
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

Olyan szomorú ezt olvasni. Hogy így kimosta az emberek agyát a média... hihetetlen mit tud tenni az emberekkel.

És most nem csak a testre gondolok, hanem kisebb dolgokra is, mint például arra, hogy egy bizonyos mértékig mindenkinek korpás a haja, mégis azt sugallja a média hogy szégyellni kell, valamint képesek az emberek 100 ezreket kiadni fogfehérítésre, miközben teljesen természetes a saját fogzománcod színe, nem tehetsz róla milyet örököltél a szüleidtől.

Ezek nem igénytelenségre utaló jelek, mégis a szaros média azt sugallja.

Jól megvettek téged is...

2021. aug. 21. 23:57
 50/57 anonim ***** válasza:
93%

Nincs semmi probléma a testesdel, sőt nekem inkább “tuuumács” ( nem kedvelem az ennyire szálkás testet, de messzemenőkig elismerem a mögötte rejlő munkát.

A böröddel sincs gond, ennyire 0 zsírod van.. ennyi( akik negatívat írtak azokból süt az irigység, a stílusból látszik!)

Legalább 4 kg kellene pluszban rád, akkor egészségesebbnek nézne ki.

Ez jelenleg anorexia.

Pszichológust javaslok én is.

2021. aug. 23. 16:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!