Ez így marad? (fotó van)
Edzettem, edzek rendszeresen most is, nem csak fogyás alatt. Mégis szottyadt lettem. Borzalmasan néz ki, és emiatt párkapcsolatom sem lehet, mert konkrétan szégyellem magam mutogatni. Sajnos, eléggé kiszúrtam magammal, pedig rengeteget edzettem, és már úgy vagyok vele, hogy belefáradtam, mert ezzel nem tudok mit kezdeni. Aki járt már így, az mit tett? Kénytelen volt elfogadni magát így? Szottyadt, megereszkedett bőrrel? Gyűlölöm magam, amiért lefogytam. Igaz, úgy is szörnyen néztem ki, de ez mindent visz.
Jah
És kövér, sovány, lábatlan , kopasz, stb embereknek is van párkapcsolatuk.. nem ezzen, hanem a belsőn múlik.
Az a helyzet, hogy "túl jól" sikerült a fogyókúrád. Én is voltam így. 65 kilóról indultam (163 cm magas nő vagyok), pár hónap után 47 kg lettem. Sokan már aggódtak értem, kérdezték, beteg vagyok-e. Eredetileg 50-52 kg volt a célom. Ezen a ponton már tudtam, hogy muszáj változtatnom valamit. Emeltem a kalóriákon, pedig addig sem éheztem egyáltalán. Minden makróból többet kezdtem enni, mellette pedig 2 naponta edzeni (addig is mozogtam, de nem célzottan). Lassan visszajött pár kiló, a fenekem, karom már nem volt löttyedt. Ez 6 éve volt, azóta 53-54 kg a súlyom, és nagyon jól érzem így magam. A diétám már nem olyan szigorú, mint az elején, igyekszem egészségesen, változatosan enni, megfelelő fehérjebevitellel.
A táplálkozás kihat a lelkiállapotra, ez orvosilag igazolt tény. Sokan lesznek depressziósak bizonyos tápanyagok hosszú távú elégtelen bevitele miatt (pl. esszenciális és telített zsírsavak, D és B vitaminok). Én is azt javaslom neked, hogy kezdj el többet enni. Rádférne pár plusz kiló, és a hangulatod, önértékelésed is javulna. Edzésből pedig a kevesebb többet érne. Ha nem eszel eleget és túl sokat edzel, nem fogsz tudni izmot építeni.
Szerintem nem nézel ki rosszul. Én nem látom lógósnak a bőrödet, az én szememmel inkább túl soványnak tűnsz.
Kedves kérdező, mi van veled azóta? Én már nem látom a feltett fotókat, így nem tudom megítélni, hogy milyen vagy. Azt nem írtad, hogy hány éves vagy - vagy csak elkerülte a figyelmemet -, de van egy kor szerinti BMI kalkulátor, ami talán kicsit segíthet sok embernek segíthet, aki túlsúlyosnak hiszi magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!