Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljam meg a zabálást?

Hogyan álljam meg a zabálást?

Figyelt kérdés

Állandóan eszem mert éhesnek érzem magam. Nagyjából így:

Reggeli: Tejeskávé édesítővel, sovány tejjel.

Natúr zabkása(2dl-es bögrébe szedve)

Egy banán

Tízórai: alma, zöld tea, protein szelet

Ebéd: 3 szelet párolt csirkemell, zöldség köret( répa, brokkoli, borsó, karfiol) , tejeskávé ( úgy mint, reggel), banán, vagy más gyümölcs

Uzsonna: 4 szelet tk toast kenyér, 2 paradicsom, 4 szelet vékony sonka, vajkrém

Vacsora: 3 főtt tojás, 1 kanálnyi majonézzel, 1-2 szelet tk toast kenyérrel, paprikával.

Fogyózom egy éve de még csak 9 kiló ment le. Mozogni is járok, de az ételt nem sikerül visszafognom. Szégyellem de előfordul, hogy ezek mellé az étkezések mellé becsúszik egy sajtburger menü, tábla csoki, 32-es pizza, kóla, gumicukor. Ilyesmik. Mit tegyek, hogy lebírjak állni?

155 cm / 67kg 18/L

2021. ápr. 12. 09:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
17%

Az étel maga biztos nem jelenik meg azon a néven, hogy finomított szénhidrát. A finomított szénhidrát is szénhidrát, azaz makronutriens. A finomított szénhidrát nem egyenlő a péksütivel. A péksüti az élelmiszer neve, ami kb egyenlő számban tartalmaz finomított szénhidrátot és zsírt. Tehát még mindig semmi értelme, hogy a gyakori kérdések szénhidrát nácija elnevezi magát finomított szénhidrát függőnek, amikor olyan ételeket evett, amikben egyenlő elosztásban van ch és zsír is. Ha én minden nap eszek három space caket, akkor is csak süti függő vagyok, ugye? A mariskával nincsenek problémáim. :D

2021. ápr. 12. 14:36
 22/27 anonim ***** válasza:
87%
Ez a banánt ne együnk fogyókúra alatt mítosz még mindig él? Ha valaki banán evés mellett nem tud fogyni, akkor 100 %, hogy a banán a legkisebb probléma az étrendjében.
2021. ápr. 12. 14:38
 23/27 anonim ***** válasza:
Szénhidrát náci😂😂😂 vicces, pláne úgy, hogy majdnem minden étkezésemben van szénhidrát. Főként zöldségek formájában.
2021. ápr. 12. 16:05
 24/27 anonim ***** válasza:
22. A gyümölcscukor, ha túlzàsba viszik, vezethet hízáshoz. Bár ritkán híznak el az emberek azért mert gyümölcsöket esznek. Jellemzően nem ez az ok, szóval tényleg hülyeség.
2021. ápr. 12. 16:13
 25/27 anonim ***** válasza:
24%

A gyümülcsökben lévő cukor (meg úgy egyáltalán a szénhidrát) csak nagyon minimálisan fog zsírrá alakulni. Ha sok banán mellett hízol, az azért van, mert a szervezet a benne lévő cukrot fogja elsődlegesen felhasználni, így az egyéb fel nem használt zsírt kénytelen lesz elraktározni, mert több energiára nem lesz szüksége.

A 21-es kommentben szerintem érthetően leírtam, miért neveztelek szénhidrát nácinak, akár eszel minden étkezésben, akár nem. De ha csak ebbe tudsz belekötni, akkor elkönyvelhetem, hogy igazam van, ugye? :)

2021. ápr. 12. 16:23
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem, egyébként sincs igazad. Finomított szénhidrátok, ez egy gyűjtőnév. Pl fehérliszt, cukor, és minden ami ezekből van, finomított szénhidrát. Tehát a péksüti és a cukros édességek IS. de még a fehér rizs is a finomított szénhidrátok közé tartozik. De mondok mást, pl gabonapelyhek, műzliszeletek, puffasztott rizs, stb. Ezek is mind beletartoznak. Feldolgozott, finomított szénhidrátok.

Mint mondtam, ezer éve így nevezik ezeket a dolgokat, nem én találtam ki. Nyugodtan keress rá a neten.

2021. ápr. 12. 16:31
 27/27 anonim ***** válasza:
Elengedem ezt a vitát. Konkrétan több zsírt visz be az ember ezekkel, mint szénhidrátot. De mégis a szénhidrátról beszélünk. Agyrém.
2021. ápr. 12. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!