Nem tudom tartani a limitet?
Alig eszek. Igaz eszek kenyeret.
De ha már 3 tükörtoji + 2 kenyér az már majd 500 kcal, 1300-as kcalra vagyok beállítva.
Egyelőre csak bicózom 2 órát amikor jó idő van.
De 109- 380 kcal-al túlszaladom naponta.
Mikor bicózom talán akk jó...
Mit tegyek? Hogy ne egyek ennyit?
143cm/ 77kg/ 28L
Szia! Egy kis javaslat a tojással kapcsolatban: csak a fehérjét edd meg, 1 tojás fehérje 16kcal, 1 tojás sárgája kb 65kcal.
3 tojás sárgájával együtt: 243kcal
3 tojás sárgája nélkül: 48kcal
Én is fogyókúrázom, soha nem eszem meg a tojás sárgáját
Idényzöldségeket vegyél. Répa, káposzta, fekete retek, cékla, lereszeled őket, kis citromlé, olaj, só.
Illetve vegyél fagyasztott zöldséget. Egy kg. fagyasztott zöldbab vagy brokkoli vagy karfiol kb. 500 ft a sparban pl. 20, vagy ha nagyétkű vagy, 30 dekát egy teáskanál olajon megpárolsz, ráütsz két tojást, só, bors, nem eszek hozzá kenyeret, és akkor inkább 300 kalória, mint 500, és én egy ilyen kaja után órákig nem vagyok éhes.
Emellett mozogj minden nap egy órát, akár csak tempós sétát, a szervezeted és a kalóriakereted is meghálálja...
Köszönöm a válaszokat.
Egyszer már leszoktam a kenyérről. Remélem most is sikerül, nem is tudom talán mikor hazaköltöztem akkor szoktam vissza.
1300 kcal ír az app, nem mindennap megyek bicózni így annyira nem kevés. Ülök egésznap.
Banán, joghurt kombót ettem mindig mikor leszoktam a kenyérről.
Lement 2 kiló valószínű ez csak víz,de amúgyis bevagyok duzzadva sokszer főleg mensi előtt ( akkor kb 5 kiló is feljön rám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!